Ο Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τσολάκη»

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γκουντάρας αποκαλύπτει: «Η χειρότερη συνεργασία μου ήταν με την Τσολάκη»

Αυτή ήταν η χειρότερη συνεργασία της ζωής του

Είμαστε λίγες εκπομπές μακριά από το τηλεοπτικό αντίο της Ελένης Μενεγάκη μετά από 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην μικρή οθόνη. Και ένας από τους συνεργάτες που η Ωραία Ελένη είχε για χρόνια στο πλευρό της ήταν κι ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο τηλεοπτικός χωρισμός Γρηγόρη και Ελένης δεν ήταν ρόδινος αλλά ο δημοσιογράφος συνεχίζει την πορεία του στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Ο Γκουντάρας μάλιστα, μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha και στη Φωτεινή Πετρόγιαννη, όπου αποκάλυψε την αλήθεια για τη χειρότερη τηλεοπτική συνεργασία που έχει κάνει σε ολόκληρη τη ζωή του.

Μιλώντας αρχικά για τη χειρότερη τηλεοπτική του στιγμή, ο Γκουντάρας, που το φετινό καλοκαίρι θα παρουσιάσει το πρωινό πρόγραμμα του Όpen, αποκάλυψε πως σε μια εκπομπή με τη Ελένη Μενεγάκη, του σκίστηκε το παντελόνι και φάνηκαν ακόμα και όσα δεν έπρεπε.

Όσο για την χειρότερη συνεργασία, ο Γκουντάρας μίλησε ξεκάθαρα για την Ελένη, αλλά όχι την Μενεγάκη όπως μπορεί να φαντάζεσαι.

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ποιο είναι το κακό στοιχείο της Ελένης Τσολάκη, ο Γκουντάρας δεν θέλησε να απαντήσει ενώ όταν ρωτήθηκε γιατί είχε παρεξηγηθεί με την παρουσιάστρια, η απάντηση του ήταν και πάλι:

«'Άλλη ερώτηση! Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου στα 28 χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση».

Στο δίλημμα Μενεγάκη ή Τσολάκη, ο Γκουντάρας, απάντησε και πάλι αφοπλιστικά: