Το συγκινητικό αντίο της Κορακάκη στην μεγάλη της αντίπαλο που πέθανε

Πατούλια Κατερίνα
Το συγκινητικό αντίο της Κορακάκη στην μεγάλη της αντίπαλο που πέθανε

Ανείπωτη θλίψη για την Bobana

Στο πένθος βύθισε την οικογένειά της η αθλήτρια της σκοποβολής Bobana Velickovic και μεγάλη αντίπαλος της δικής μας Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη στα μεγάλα τουρνουά του αθλήματος.

Το 31χρονο κορίτσι κατέληξε λίγο μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενός μικρού αγοριού που χαίρει άκρας υγείας. Όπως έγινε γνωστό, η αθλήτρια έφυγε μετά από προεκλαμψία, την οποία δεν είχε δυστυχώς καταλάβει για να αντιμετωπίσει. Πρώτες ενδείξεις της κατάστασης που πορεί να αποβεί μοιραία για τις εγκύους, είναι η αυξημένη αρτηριακή πίεση, η ζαλάδα ενώ αν τα πράγματα χειροτερέψουν, ένα ένα τα ζωτικά όργανα όπως είναι τα νεφρά, σταματούν να λειτουργούν και απειλείται πια η ζωή της εγκυμονούσας και του εμβρύου.

Οι γιατροί διαπίστωσαν το πρόβλημα της βραβευμένης αθλήτριας μετά τον τοκετό και η 31χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μια εβδομάδα σε κώμα. Όπως ήταν φυσικό, η Κορακάκη αφιέρωσε μια ανάρτηση στο Instagram για να αποχαιρετήσει την Bobana, η οποία είχε επισκεφτεί μάλιστα την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Γύθειο, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που η καρδιά πονάει και το μυαλό δεν μπορεί να απαντήσει σε όλα τα "γιατί". Οι λέξεις είναι τόσο μικρές και τα συναισθήματα είναι τεράστια... Μπομπάνα, έφυγες τόσο νωρίς. Τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου προς την οικογένειά της και τη σερβική ομάδα σκοποβολής. Σε αυτές τις στιγμές θλίψης οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί τους. Αγαπητή μας Μπομπάνα, θα μας λείψεις τόσο πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η Κορακάκη.