Και ο Δημήτρης Σκουλός προς αποχώρηση από το GNTM;

Και ο Δημήτρης Σκουλός προς αποχώρηση από το GNTM;

Τα «πήγαινε-έλα» δεν έχουν τέλος στο reality μόδας.

Εδώ και αρκετό καιρό ξέραμε ότι η Έλενα Χριστοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποχώρησαν από το Greece’s Next Top Model και αναμέναμε εναγωνίως να μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι ο τέταρτος/η κριτής στο reality μοντέλων. Πριν λίγες ώρες μάθαμε ότι τελικά η art director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, αναλαμβάνει το ρόλο του τέταρτου κριτή και αντικαθιστά, στην ουσία, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Ζενεβιέβ είναι ένα αρκετά γνώριμο πρόσωπο και πολύ αγαπητό στους fans του GNTM και πραγματικά αναμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το reality με την παρουσία της.

Και ενώ, λοιπόν, συμβαίνουν όλες αυτές οι ανακατατάξεις έρχεται ακόμη μία είδηση- δια στόματος Έλενας Πολυκάρπου- που αφορά τον Δημήτρη Σκουλό. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η δημοσιογράφος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το OPEN, και ειδικότερα ο Νίκος Κοκλώνης, ετοιμάζει ένα νέο show μόδας και διεκδικεί τα πιο hot ονόματα αυτήν τη στιγμή.

Ως κύριος παραγωγός πλέον των περισσότερων εκπομπών του καναλιού, ο οικοδεσπότης του J2US θέλει να φέρει δυνατά ονόματα στην επιτροπή του καθημερινού reality μόδας, που ετοιμάζει για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, και ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται η Έλενα Χριστοπούλου, αλλά και ο Δημήτρης Σκουλός. Και εδώ δημιουργείται το ερώτημα: αν ο Δημήτρης Σκουλός φύγει από το GNTM ποιος θα αναλάβει τη θέση του ως κριτής;

Όλα, βέβαια, θα κριθούν στο τέλος από τους όρους των συμβολαίων, τόσο της Έλενας Χριστοπούλου με το ΣΚΑΙ, όσο και με του Δημήτρη Σκουλού με το STAR.

Δες όλες τις πληροφορίες στο παρακάτω βίντεο.



Διάβασε ακόμα: Η κόρη της Παπούλια, Αφροδίτη,ποζάρει με μπικίνι και τα λόγια είναι περιττά