«Η Meghan Markle θέλει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Αμερικής»

«Η Meghan Markle θέλει να θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Αμερικής»

Σε ποιον ανήκει η φράση που προκαλεί αίσθηση;

Ότι είναι επαναστάτρια και ιδιαιτέρως δυναμική προσωπικότητα αποδείχθηκε και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν από κοινού με το σύζυγό της Πρίγκιπα Harry η Meghan Markle, ανακοίνωνε την αποχώρησή της από τη βασιλική οικογένεια, και την μετακόμιση στον Καναδά αρχικά, και στη συνέχεια στο Los Angeles.

Ήταν τότε που οι Βρετανοί θεωρούσαν ότι αυτό ήταν το χειρότερο γεγονός του 2020, μέχρι που ήρθε ο κορονοϊός και… αναθεώρησαν! Τελοσπάντων, το ζεύγος έκτοτε κατοικεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ συχνά πυκνά βρίσκονται στο μικροσκόπιο μιας και κυκλοφορούν ασταμάτητα βιογραφίες που τους αφορούν.

Η τελευταία που αναμένεται να κυκλοφορήσει, είναι της Lady Colin Campbell με τίτλο «Meghan and Harry: The Real Story». Η Βρετανίδα συγγραφέας ειδικεύεται σε αντίστοιχες βιογραφίες, μιας και έχει γράψει και το πετυχημένο Diana in Private: The Princess Nobody Knows.

Η 70χρονη συγγραφέας λοιπόν, η οποία έχει πάρει σβάρνα τις εκπομπές για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο, αποκάλυψε ότι πιστεύει ακράδαντα, ότι η Meghan έχει πολιτικές φιλοδοξίες και ότι ένας από τους λόγους της επιστροφής της στις ΗΠΑ είναι ότι θέλει να διεκδικήσει τη θέση του Προέδρου της Αμερικής.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, τα σημάδια της… φυγής της Meghan, ήταν εμφανή ήδη από το 2018, όταν και σε εκδήλωση, ακούστηκε να λέει ότι θέλει να φύγει επειδή βαριόταν!

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε πολλά από τη συγκεκριμένη. Γιατί όχι και αυτό!

Δες την παρακάτω gallery: