Κάτια Ταραμπανκό: Το νέο της χόμπι δεν το λες και συνηθισμένο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτια Ταραμπανκό: Το νέο της χόμπι δεν το λες και συνηθισμένο

Τι έκανε αυτή τη φορά;

Την Κάτια Ταραμπανκό τη γνωρίσαμε πριν από περίπου έναν χρόνο μέσα από τις οντισιόν του Greece’s Next Top Model 2. Το κορίτσι από την Ουκρανία μας μάγεψε με την ομορφιά και τις αναλογίες της, πέρασε στο Bootcamp και τα υπόλοιπα είναι πλέον ιστορία. Είναι μία από τις δυο νικήτριες του reality μοντέλων, κι ένα κορίτσι που συγκέντρωσε επάνω του όλα τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Όπως συμβαίνει σε κάθε σπίτι με πολλά κορίτσια παίκτριες, έτσι και στο GNTM υπήρχαν διαφωνίες και παρεξηγήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κόντρες. Αρκετές φορές είδαμε και την Κάτια να εμπλέκεται σε παρεξηγήσεις, όμως πάντα έλυναν τα θέματά τους.

Η Κάτια Ταραμπανκό μας εντυπωσίασε από τις οντισιόν, κι εκτός από το σώμα της μας εντυπωσίασαν και τα χόμπι της. Το νεαρό κορίτσι λατρεύει τη θάλασσα και μας το έδειξε με τις ασχολίες της. Αν νόμιζες όμως πως το θαλάσσιο σκι είναι το μόνο της χόμπι έκανες λάθος. Η νικήτρια του Greece’s Next Top Model είναι φαν των θαλάσσιων σπορ και μέχρι τώρα την έχουμε δει αρκετές φορές μέσα από το Instagram της να δαμάζει τα κύματα και είναι αλήθεια φανταστική. Τώρα όμως που ο καιρός άρχισε να στραβώνει πάλι λίγο και το καλοκαίρι το σκέφτεται αν θα έρθει η όχι, ξεκίνησε κι ένα νέο χόμπι. Δεν είμαστε όμως πολύ σίγουρες πως μπορείς να μαντέψεις τι είναι αυτό.

Μια ματιά αν ρίξεις στο Instagram account της αρκεί για να μάθεις το νέο της χόμπι. Πάντως και αυτό θα λέγαμε πως της ταιριάζει. Η Κάτια είναι κάτι σαν τον χαμαιλέοντα. Προσαρμόζεται άψογα σε όλα τα concept και σε ότι και τη βάλεις να κάνεις. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως δεν είχαμε καμία αμφιβολία για το αν θα τα καταφέρει ή όχι και σε αυτό το ας το πούμε λίγο πιο extreme χόμπι.