Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού διάσημης καλλονής

Πατούλια Κατερίνα
Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος και πατέρας του παιδιού διάσημης καλλονής

Αυτοκτονία - σοκ για τον 55χρονο παραγωγό

Ένας 55χρονος παραγωγός ταινιών και καλός φίλος του πρώην πλανητάρχη, Bill Clinton αυτοκτόνησε με δραματικό τρόπο και εν μέσω πανδημίας.

Ο Steve Bing, παραγωγός πίσω από ταινίες όπως το Rock the Kasbah και το Rules Don't Apply έφυγε δραματικά από τη ζωή όπως επιβεβαιώνει και το E! News.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου της Αστυνομίας στο Los Angeles, Οι αρχές ανταποκρίθηκαν στο θάνατο που συνέβη στις 22 Ιουνίου και διαπίστωσαν πως το άτομο ήταν νεκρό στο Century City.

Οι αρχές δεν έδωσαν στην δημοσιότητα το όνομα του ατόμου αλλά το TMZ επιβεβαιώνει πως μιλάμε για τον Steve Bing που φέρεται να πήδηξε από το κτήριο.

Ο Bing εκτός από κολλητός των Clinton ήταν και πατέρας του γιου της Liz Harley, Damian, με την οποία το 2002 είχε έναν ανοιχτό και δημόσιο πόλεμο για την πατρότητα του παιδιού που τότε κυοφορούσε εκείνη.



Ο Bing είχε ένα παιδί ακόμα την κόρη του Kira Bonder από τη σχέση με την τενίστρια Lisa Bonder. Ο Bing φέρεται να έπεσε από το κτήριο μετά από κατάθλιψη εξαιτίας του κορονοϊού και ο ίδιος, πέρα από τις παραγωγές ταινιών είχε έντονη φιλανθρωπική δράση. Η Harley αλλά και ο γιος της, δεν έχουν ακόμα αναφερθεί στην τραγική απώλεια του παραγωγού. Ο Damian όπως σίγουρα θυμάσαι είναι κλώνος της μητέρας του και η ηθοποιός έπρεπε να αποδείξει με τεστ πατρότητας πως το παιδί ήταν του τότε φίλου της Bing.