Charlize Theron-Sean Penn: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη σχέση τους

Charlize Theron-Sean Penn: Η μεγαλύτερη αποκάλυψη για τη σχέση τους

Διά στόματος Charlize!

Ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια του Hollywood, μιας και ήταν από εκείνους τους ανθρώπους που πάντα μέσα μας ξέραμε ότι ταιριάζουν. Αναφερόμαστε στους Charlize Theron και Sean Penn, οι οποίοι το σχετικά μακρινό 2013 (ναι έχουν περάσει 7 χρόνια) έγιναν ζευγάρι, ενθουσιάζοντας τα πλήθη.

Οι δύο stars έμειναν μαζί για κάτι περισσότερο από ένα χρόνο, κάνοντας αρκετές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές τους. Και πάνω που πιστεύαμε ότι θα γεράσουν μαζί, ανακοινώνουν τον χωρισμό τους χωρίς πολλά δράματα.

Πολλά είχαν ακουστεί, όπως ότι είχε γίνει και πρόταση γάμου, και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι. Ποτέ κανένας δεν είχε απαντήσει σχετικά με αυτό, μιας και η σχέση δεν κράτησε πολύ. Και τώρα, 5 χρόνια μετά το χωρισμό, η Charlize Theron ξεκαθαρίζει τα πράγματα σε συνέντευξή της.

«Βγαίναμε αποκλειστικά, και ήταν αναμφίβολα σχέση, αλλά δεν σκεφτήκαμε ποτέ να παντρευτούμε. Όλα αυτά που είχαν γραφτεί ήταν ψέματα. Δεν έγινε ποτέ πρόταση γάμου. Ήταν απλώς μία σχέση στην οποία περνούσαμε καλά», είπε με πάσα ειλικρίνεια η Charlize.

Να πούμε πως η διάσημη καλλονή έχει να κυκλοφορήσει δημόσια με σύντροφο από τότε.

Δες την παρακάτω gallery: