Κατερίνα Πεφτίτση: Ο σύντροφός της πέρασε από το πρώτο casting του GNTM 3

Κατερίνα Πεφτίτση: Ο σύντροφός της πέρασε από το πρώτο casting του GNTM 3

Ποιος είναι ο Δημήτρης Παυλίδης; 

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του αγαπημένου GNTM, ο οποίος φέτος αναμένεται να είναι πιο ανανεωμένος και ενδιαφέρων από ποτέ!

Μετά τις αλλαγές που έγιναν στην κριτική επιτροπή, με την Ζενεβιέβ να καλύπτει το κενό της Ηλιάνας, αλλά και τον Γιώργο Καράβα ως σύμβουλο, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Έλενα Χριστοπούλου, τα φώτα τώρα πέφτουν στους υποψήφιους, οι οποίοι φέτος θα είναι και… άντρες!

Φαίνεται λοιπόν ότι τα αγόρια είναι κατενθουσιασμένα με αυτό, μιας και οι συμμετοχές είναι χιλιάδες. Ανάμεσα στους υποψήφιους λοιπόν, είναι και ο σύντροφος της παίκτριας του προηγούμενου GNTM Κατερίνας Πεφτίτση.

Η γλυκιά Κατερίνα, μίλησε στο Happy Day για το βήμα του καλού της: «Ο σύντροφός μου έχει περάσει το πρώτο casting, αλλά τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Δεν ήμουν εγώ που τον προέτρεψα, αλλά εγώ του είπα όλα τα θετικά και τα αρνητικά. Δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με το μόντελινγκ. Είναι η πρώτη του φορά. Θα δούμε πώς θα πάει αν το κυνηγήσει όντως. Δεν το θεωρώ επικίνδυνο να υπάρξει φλερτ, το θεωρώ αυτονόητο. Όταν είσαι σε ένα σπίτι άντρες και γυναίκες μαζί θα υπάρξει και φλερτ και όλα αυτά. Εγώ δεν ανησυχώ για το αγόρι μου».

Η Κατερίνα είναι εδώ και κάποιους μήνες ζευγάρι με το Δημήτρη Παυλίδη, και αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες του, μάλλον θα τα πάει αρκετά καλά!

Δες στην παρακάτω gallery το σύντροφο της Κατερίνας: