Θυμάσαι τον Γιαννάκη από το Ευτυχισμένοι Μαζί;Δε θα τον αναγνωρίσεις σήμερα

Θυμάσαι τον Γιαννάκη από το Ευτυχισμένοι Μαζί;Δε θα τον αναγνωρίσεις σήμερα

Το γλυκύτατο παιδάκι που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά έχει αλλάξει πολύ.

Είναι πολύ συγκεκριμένες οι σειρές της Ελληνικής τηλεόρασης που μας έχουν μείνει ακόμα κι αφότου έχουν περάσει πολλά χρόνια μετά τη λήξη του τελευταίου τους επεισοδίου. Οι υπόλοιπες περνάνε λίγο πιο ανεπαίσθητα, χωρίς να θυμόμαστε και πολλά πράγματα από την πλοκή τους και το γενικότερο σενάριο. Αλλά εμείς θα εστιάσουμε σε αυτές τις πρώτες και συγκεκριμένα στο Ευτυχισμένοι Μαζί που μας κράτησε εξαιρετική συντροφιά με τα επεισόδιά του από το 2007 μέχρι το 2009.

Μέσα από τη συγκεκριμένη παραγωγή γνωρίσαμε ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες που ο καθένας με τον τρόπο και τις ατάκες του μας έκανε να ξεσπάμε σε γέλια χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Από πού να το πρωτοπιάσουμε; Από τον Διονύση και την Ελένη μέχρι τα φανταστικά τους παιδιά.

Θυμάσαι, για παράδειγμα, τον Γιαννάκη (Σάββας Σαλίπας); Το γλυκό, ξανθό παιδί, που πολλές φορές ήταν πιο ήσυχο και συνεννοήσιμο κι από τα μεγαλύτερα αδέρφια του. Το τότε αγοράκι έχει πια μεγαλώσει, είναι εντελώς αγνώριστο και μακριά από την εικόνα που είχε τότε, σε σημείο που, αν δε βλέπαμε το όνομα, δε θα μας πήγαινε ποτέ το μυαλό στο ποιος μπορεί να είναι.

Μπήκαμε, λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και οι φωτογραφίες που θα δεις στην παρακάτω gallery θα σε αφήσουν speechless.