Michele Morrone: Όταν ο Massimo Torricelli έσβησε τον Christian Grey από τον χάρτη

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Michele Morrone: Όταν ο Massimo Torricelli έσβησε τον Christian Grey από τον χάρτη

Είναι το 365 το νέο 50 Shades of Grey;

Το Netflix το διάστημα αυτό της καραντίνας μας στάθηκε σαν φίλος, μας στάθηκε βασικά καλύτερα και από φίλος. Μην έχοντας λοιπόν κάτι άλλο να κάνουμε όσο καθόμασταν μέσα είδαμε ό, τι ταινία και ό, τι σειρά υπήρχε στην online πλατφόρμα. Και αν το «Toy Boy» σε έκανε να αγαπήσεις και μετά να ακολουθήσεις στο Instagram τον Hugo Beltran (aka Jesus Mosquera), τότε το «365 days» εκτός από follow θα σε κάνει να κατεβάσεις και το Duolingo να μάθεις ιταλικά για χάρη του πρωταγωνιστή.

Ο Michele Morrone ή αλλιώς Massimo Torricelli, τα τελευταία 24ωρα έχει αυξήσει κατά πολύ τους followers του, αφού μόλις είδαμε τις 365 μέρες η πρώτη μας κίνηση ήταν να τον κάνουμε follow στα social. Το Netflix ανέβασε και κυκλοφόρησε πριν από μιάμιση εβδομάδα την πρώτη του ταινία με άκρως ερωτικό περιεχόμενο, και όταν λέμε ερωτικό εννοούμε πως αν δεν είσαι 18 απαγορεύεται να πατήσεις το play, και στην Ελλάδα μέσα σε λίγα μόλις εικοσιτετράωρα εκτοξεύθηκε στην πρώτη θέση των αναζητήσεων, όπου και βρίσκεται ακόμη και σήμερα. Το concept κατά κάποιο τρόπο το έχουμε δει ξανά.

Ήταν το 2012 που η E.L James έγραψε τις 50 αποχρώσεις του γκρι, που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 2015 με πρωταγωνιστές τους Jamie Dornan και Dakota Johnson και θα σου πούμε απλά πως οι ταινίες αυτές ήταν ωχριά μπροστά στο 365. Και όχι γιατί δεν ήταν ωραίες, αλλά γιατί η πολωνική ταινία ήταν όσο να πεις λίγο πιο hardcore από τη σκηνοθεσία του James Foley. Το 365 είναι η κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου (τριλογία και αυτό), το οποίο στην Πολωνία χαρακτηρίζεται σαν το 50 shades και εκτυλίσσει τη ζωή ενός Σικελού μαφιόζου (aka Michele Morrone) ο οποίος απαγάγει μια Πολωνή γυναίκα και της δίνει διορία 365 μέρες για να τον ερωτευτεί. Οι ερωτικές σκηνές μάλιστα είναι τόσο ρεαλιστικές που όλοι αναρωτιούνται αν είναι αληθινές (ο Michele έχει ήδη απαντήσει σε αυτό).

Βέβαια η ταινία έχει γίνει διάσημη για την παραδοχή της ότι παραφράζει και παρουσιάζει το σύνδρομο της Στοκχόλμης για ρομαντισμό. Αν το έχεις ήδη δει να σου πούμε πως φυσικά υπάρχει και sequel και αυτό μόνο καλό μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού θα έχουμε περισσότερο Michele. Ο Morrone είναι ο Noah Centineo του 2020, και υπάρχουν και κάποια πράγματα ακόμη που πρέπει να σου πούμε για τον μελαχρινό μαφιόζο με τα τατουάζ, που κοντεύει να εκθρονίσει τον Christian Gray.

Αρχικά για να σου απαντήσουμε στην ερώτηση για τις ερωτικές σκηνές, ο Michele μέσα από ένα live του στο Instagram είπε: «Φαίνονται αληθινές γιατί είμαστε καλοί ηθοποιοί. Δεν ήταν πραγματικές. Το ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι μου γράφουν πως πιστεύουν ότι ήταν αληθινές, όμως δεν ήταν. Αυτό είναι αδύνατον», και τι να κάνουμε, θα τον πιστέψουμε, όσο αληθοφανείς και αν φαίνονται.


https://www.instagram.com/p/CBOicaPiVSn

Ποιος είναι όμως ο Michele; Ο ηθοποιός είναι 29 ετών (σοκ νο.1 ) κατάγεται από το Melegnano της Ιταλίας και –ετοιμάσου- είναι πατέρας δύο αγοριών (σοκ νο.2). Με τη Λιβανέζα σχεδιάστρια μόδας, Rouba Saadeh, παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν δύο γιους, τον Marcus και τον Brandon. Τέσσερα χρόνια μετά, το 2018, χώρισαν και αυτό προκάλεσε καταθλιπτικές διαταραχές στον 29χρονο ηθοποιό. Στη συνέχεια, αποφάσισε να σταματήσει προσωρινά την καριέρα του και βρήκε δουλειά ως κηπουρός σε ένα ιταλικό χωριό (not bad). Σήμερα έχει βρει και πάλι τον εαυτό του κι έχει επιστρέψει πιο δυναμικός από ποτέ.


https://www.instagram.com/p/BzYVL8Jiy0v

Το comeback του μάλιστα τον βρίσκει στην κορυφή του Netflix σε πολλές χώρες και όχι άδικα. Πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον νέο Christian Grey, όμως ας είμαστε ειλικρινείς, Christian είναι μόνο ένας. Μπορεί σε γενικότερο πλαίσιο οι ταινίες να έχουν πολλά κοινά, όμως με τίποτα δεν μπορείς να συγκρίνεις τους δυο πρωταγωνιστές. Το καλύτερο σου το αφήσαμε για το τέλος.

Ο 29χρονος κούκλος ηθοποιός εκτός από την υποκριτική ασχολείται και με το τραγούδι. Μάλιστα έβγαλε του Αγίου Βαλεντίνου το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο Dark Room και σχεδόν όλα τα τραγούδια έχουν χρησιμοποιηθεί στη ταινία. Το Watch me Burn παίζει στη σκηνή του ντους, το Dark room, έχει χρησιμοποιηθεί σαν background. Το Feel It ακούγεται στο τέλος της ταινίας, ενώ το Hard for Me είναι το τραγούδι που ανοίγει την ταινία.



By the way ο Michele Morrone αυτή τη στιγμή είναι single!