Στέφανος Μιχαήλ: Απαντά για πρώτη φορά για το unfollow και τη Δανάη Παππά

Στέφανος Μιχαήλ: Απαντά για πρώτη φορά για το unfollow και τη Δανάη Παππά

Τι δήλωσε ο ηθοποιός;

Το 2017 ξεκίνησε η σειρά του Alpha «Τατουάζ» με πρωταγωνιστές τη Δανάη Παππά και τον Στέφανο Μιχαήλ και από τότε ξεκίνησε ένα σούσουρο ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή. Κάτι, που φυσικά κανένας από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ και το αντίθετο, μάλιστα. Σε κάθε δημόσια εμφάνισή τους υποστήριζαν ότι ήταν απλώς συνάδελφοι και φίλοι.

Και ενώ λεγόταν διαρκώς ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους, πέρσι το καλοκαίρι και με τη λήξη της τηλεοπτικής σειράς δημιουργήθηκε ένας άλλος ντόρος με τα unfollow ανάμεσά τους στο Instagram. Σήμερα το πρωί, λοιπόν, ο Στέφανος Μιχαήλ βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από την Κύπρο στην εκπομπή Happy Day της Σταματίνας Τσιμτσιλή και – μεταξύ άλλων- ερωτήθηκε για αυτό το περιβόητο unfollow.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου είπε στον Στέφανο Μιχαήλ: «Έγινε ένας ντόρος για ένα unfollow. Ότι έκανες unfollow και σε έκανε unfollow η Δανάη Παππά και τι έχει γίνει με αυτό».

Από τη δική του πλευρά, ο γοητευτικός ηθοποιός δε δίστασε να δώσει την απάντησή του: «Παιδιά, εγώ δεν έχω κάνει κανένα unfollow, δεν έχω διαγράψει κανέναν από το Instagram. Οπότε, δεν ξέρω, δεν έχω καμία απάντηση να σας δώσω», δήλωσε ο ηθοποιός δίνοντας ένα τέλος στη φημολογία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το τελευταίο διάστημα ακούγεται ότι ο Στέφανος Μιχαήλ έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή και έχει σχέση με τη Νάταλι Κάπερ, η οποία ασχολείται με τον χορό και είναι μαμά ενός μικρού κοριτσιού.

Διάβασε ακόμα: Έχεις δει τους killer κοιλιακούς της Σταματίνας Τσιμτσιλή;