Ρένια Λουιζίδου:Η αποκάλυψη για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Ρένια Λουιζίδου:Η αποκάλυψη για την ηλικία της και τις πλαστικές επεμβάσεις

Η επιστροφή στα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς και οι δηλώσεις της πρωταγωνίστριας.

Το Καφέ της Χαράς είναι μία από τις σειρές που o κόσμος αγκάλιασε με το που έφτασαν στη ζωή του. Η Χαρά -Ρένια Λουιζίδου- και το ανορθόδοξο ειδύλλιό της με τον (Ουδε)πώποτα είναι η καλύτερη συντροφιά που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε για τα βράδια μας, πόσο μάλλον όταν αυτή απαρτίζεται από ένα τόσο ταλαντούχο κι απολαυστικό cast.

Με την άφιξη του κορονοϊού, βέβαια, όπως ήταν λογικό κι όπως συνέβη στις περισσότερες παραγωγές, τα γυρίσματα σταμάτησαν, όμως, τώρα ήρθε η ώρα να συνεχιστεί η ιστορία. Οι ηθοποιοί, λοιπόν, βρέθηκαν στο πρώτο γύρισμα της σειράς και η Ρένια Λουιζίδου μίλησε στην κάμερα τόσο σχετικά με τη σειρά όσο και με την προσωπική της ζωή.

Πρώτα μας είπε μερικές πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε -τη ζωή του Περίανδρου να αναστατώνεται από την άφιξη της πρωτευουσιάνας- και την άποψή της για τα σπόιλερ. «Εγώ το κρίνω σαν τηλεθεατής. Μου την κόβει τη χαρά μου το να ξέρω ότι στο σημερινό επεισόδιο στις Μέλισσες ή δεν ξέρω τι θα γίνει αυτό»

Στη συνέχεια, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την ηλικία της και την ερώτηση που της κάνουν συχνά σχετικά με το αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.




«Είμαι 54 χρονών κι από την ημέρα που έγινα 40 δεν έχω δώσει ούτε μία συνέντευξη που να μη με ρωτήσουν για τις παρεμβάσεις και τα λοιπά. Αν έχω κάνει lifting; Όχι. Μικρά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες σε αυτήν την ηλικία ναι. Πού και πού. Όχι φανατικά. Όχι με μανία. Νομίζω ότι, αν δε με ρώταγαν κάθε τρεις και λίγο, θα είχα κάνει περισσότερα. Νομίζω από αντίδραση»