GNTM news: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά ανέβασε το πρώτο υλικό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM news: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά ανέβασε το πρώτο υλικό

Δες τις αναρτήσεις της

Δεν είναι αστείο πια. Το Greece’s Next Top Model έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και μετά από σχεδόν δύο μήνες μάθαμε και ποια είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή. Αρκετά τα ονόματα που ακούστηκαν τόσο γι’ αυτή τη θέση, όσο και γι’ αυτή της Έλενας Χριστοπούλου. Κι ενώ είχε ακουστεί πως δεν θα υπάρξει αντικαταστάτης της Έλενας και η Ζενεβιέβ θα είναι αυτή που θα κάνει αναπτύξει τον ρόλο της, ήρθε η έκπληξη τη Δευτέρα και πραγματικά σοκαριστήκαμε.

Είναι αλήθεια και σου το λέμε με το χέρι στην καρδιά, πως δεν περιμέναμε με τίποτα την εξέλιξη αυτή. Η ανακοίνωση έγινε και όσα ονόματα και αν ακούσαμε πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Εν τέλει όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα τη Δευτέρα η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία εκτός από κριτής θα διατηρήσει και τον προηγούμενο ρόλο της, κάτι που θα δυσκολέψει σίγουρα τα επίδοξα μοντέλα, άντρες και γυναίκες. Πλέον ανυπομονούμε για την ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Και ξέρεις γιατί τώρα ανυπομονούμε περισσότερο από ποτέ; Γιατί τα γυρίσματα ξεκίνησαν και η Βίκυ Καγιά έκανε και την πρώτη ανάρτησή της στο Instagram account της. Η κριτής και παρουσιάστρια του Greece’s Next Top Model ανέβασε μια φωτογραφία στο account της από τα παρασκήνια/καμαρίνια, όπως επίσης κι ένα story.

«Είμαστε πίσω. Πρώτη μέρα» έγραψε η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα της φωτογραφίας της με τα like και τα σχόλια να πέφτουν βροχή από κάτω. Δες στη φωτογραφία και τη gallery που ακολουθεί την πρώτη μέρα και τη Βίκυ πιο όμορφη, λαμπερή και χαμογελαστή από κάθε άλλη φορά.