Η απάντηση της Τσολάκη στον Γκουντάρα είναι αυτή που περίμενες

Η απάντηση της Τσολάκη στον Γκουντάρα είναι αυτή που περίμενες

Μετά το κράξιμο του Γρηγόρη, ήρθε η απάντηση της Ελένης

Η φετινή ήταν μια δύσκολη χρονιά για την Ελένη Τσολάκη μιας και η εκπομπή που παρουσίαζε στον ΣΚΑΙ στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα δέχτηκε σφοδρή κριτική μέσα στο χειμώνα.

Ταυτόχρονα, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης ήταν καλά και η εκπομπή λίγο έλειψε να κοπεί στα μέσα της σεζόν. Ύστερα ήρθε η πανδημία και τελικά, το Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα δεν έχει πάρει ακόμα έγκριση να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Η Ελένη Τσολάκη σχετικά με την επόμενη σεζόν είπε χαρακτηριστικά:

«'Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους και τα επαγγελματικά μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου, δεν ξέρω και τι θα κάνει ο Γιώργος Λιάγκας, δεν ξέρω ούτε αν η εκπομπή που κάνουμε φέτος θα συνεχιστεί και του χρόνου. Αυτό που εμένα με αφορά είναι να κλείσουν τα επαγγελματικά και να φύγουμε για ένα όμορφο καλοκαίρι, αυτό που πάντα λέω είναι πως θέλω να κάνω κάτι που μου δίνει χαρά».



Όσο για τα πυρά που δέχτηκε πρόσφατα από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, η παρουσιάστρια δεν απάντησε ακριβώς στον Γρηγόρη αλλά είπε αυτά που περιμέναμε να ακούσουμε. Σου θυμίζουμε πως ο Γκουντάρας, αποκάλυψε πως η συνεργασία του με την Τσολάκη σε μεσημεριανή εκπομπή του Alpha ήταν η χειρότερη κατ' αυτόν, στην καριέρα του που μετράει 28 χρόνια.