Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η sexy φωτογραφία που αποθέωσαν η Κέισι με τη Χαρά

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Η sexy φωτογραφία που αποθέωσαν η Κέισι με τη Χαρά

Η νικήτρια του GNTM ενθουσίασε τις πρώην συμπαίκτριές της.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου είναι ένα μοντέλο με όλη τη σημασία της λέξης. Οι αναλογίες του κορμιού της είναι τέτοιες που ξέρεις ότι θα ζητηθεί από πολλούς οίκους μόδας για να περπατήσει στις πασαρέλες τους και το πρόσωπό της, όπως πολύ εύστοχα έθεσε ο Δημήτρης Σκουλός, παραπέμπει σε ελάφι. Η συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model αποτέλεσε το βήμα που χρειαζόταν για να αναδειχτεί και να θέσει δυναμικά την παρουσία της στον χώρο του modeling.




Βγαίνοντας, λοιπόν, από το παιχνίδι, αναμενόμενα άρχισε να δέχεται προτάσεις. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram είναι γεμάτος με τέτοιες φωτογραφήσεις που συγκεντρώνουν δεκάδες χιλιάδες likes και εκατοντάδες σχόλια από τους followers της.

Κάποιες φορές, όπως έγινε με το χτεσινό της post, το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό που κάτω από τη φωτογραφία βλέπουμε και πρώην συμπαίκτριές της να την αποθεώνουν. Αυτήν τη φορά, η Άννα Μαρία φόρεσε ένα super sexy ολόσωμο μαγιό, πόζαρε στο νερό και, όσο και να την έχεις συνηθίσει σε ανάλογες λήψεις, δεν μπορείς παρά να ενθουσιαστείς με το θέαμα. Το σίγουρο είναι ότι η Κέισι Μίζιου και η Χαρά Παππά έπαθαν ακριβώς αυτό και αποθέωσαν τη νικήτρια του GNTM.

Μπες στην gallery που βρίσκεται στη συνέχεια για να δεις τη φωτογραφία του μοντέλου και τα σχόλια κοριτσιών.