Meghan Markle- Harry: Οι Sussexes βρήκαν νέα δουλειά και έχουμε ενθουσιαστεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle- Harry: Οι Sussexes βρήκαν νέα δουλειά και έχουμε ενθουσιαστεί

Και νομίζουμε πως τους ταιριάζει γάντι

Εδώ κα τρεις μήνες ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν είναι πια μέλη της βασιλικής οικογένειας και ούτε έχουν πια τους royal τίτλους τους. Μετά την απόφασή τους να αποχωρήσουν, η οποία στην αρχή αλλιώς ήταν και εν τέλει αλλιώς κατέληξε, Meghan και Harry έκαναν κάποιες τελευταίες εμφανίσεις ως royal με την τελική να είναι αυτή στην Αγγλία στα μέσα Μαρτίου για την ημέρα της Κοινοπολιτείας. Μέχρι τις 31 Μαρτίου ακόμη ο Harry και η Meghan μπορούσαν να χρησιμοποιούν τους επίσημους βασιλικούς τίτλους, ενώ λίγο αργότερα σταμάτησε να ισχύει και το ίδρυμα που είχαν ιδρύσει, το Sussex Royal.

Οι Sussexes πλέον δεν έχουν ούτε Instagram account και κάπως έτσι δυσκολευόμαστε όλο και πιο πολύ να μάθουμε κάποιο νέο τους ή έστω να δούμε μια φωτογραφία του μικρού Archie Harrison. Στις αρχές Μαρτίου κυκλοφόρησε και το ντοκιμαντέρ στο οποίο συμμετείχε η Meghan κάνοντας voice over, και από τότε δεν τους έχουμε δει ξανά. Ο Ιούνιος φτάνει στο τέλος του και η τελευταία εμφάνισή τους δημόσια που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτή στη μέρα της Κοινοπολιτείας. Αν και συχνά απασχολούν τα media δεν είχαμε μάθει ούτε μα πληροφορία για το τι κάνουν από εδώ και στο εξής. Να όμως που ένα νέο δημοσίευμα εμφανίστηκε και μας γέμισε χαρά.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται πως βρήκαν νέα δουλειά και αυτό μόνο ευχάριστο είναι. Φαίνεται ότι η Meghan και ο Harry άρχισαν να συνηθίζουν στη νέα τους ζωή μακριά από τα άγρυπνα βλέμματα των media για τους royal και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα δικά τους μονοπάτια.

Οι πρώην βασιλείς έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το Harry Walker Agency για ομιλίες. Το E! News αναφέρει ότι το ζευγάρι «θα συμμετάσχει σε συντονισμένες συζητήσεις και βασικές ομιλίες με εμπορικές ενώσεις, εταιρίες και κοινοτικά φόρουμ, μιλώντας για φυλετική δικαιοσύνη, ισότητα των φύλων, περιβαλλοντικές ανησυχίες και ψυχική υγεία».

Το Harry Walker Agency είναι το κορυφαίο πρακτορείο ομιλητών στον κόσμο. Από το 1946, συνεργάζεται με event planners σε όλο τον κόσμο και έχουν συνδεθεί με τις πιο σημαντικές φωνές του κόσμου.

Κανένα άλλο πρακτορείο στον κόσμο δεν έχει πρόσβαση στο εύρος των ομιλητών που έχουν εκείνοι. Έχουν μακροχρόνιες και αποκλειστικές σχέσεις με εκατοντάδες ομιλητές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ηγετών, των βραβευμένων με Νόμπελ, των δημοσιογράφων, των κορυφαίων συγγραφέων, των παγκόσμιων ηγετών επιχειρήσεων, των οικονομολόγων και των μεγαλύτερων ονομάτων στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τη μουσική, τον αθλητισμό, τα μέσα ενημέρωσης και άλλα.

Άρα μόνο καλό είναι να συνδεθεί το όνομα των Harry-Meghan με αυτό το πρακτορείο.