MasterChef αποκάλυψη: Ποια παίκτρια φλέρταρε τον Μπέλλο πριν τη Μαρία;

MasterChef αποκάλυψη: Ποια παίκτρια φλέρταρε τον Μπέλλο πριν τη Μαρία;

Ίσως η μόνη που δεν περίμενες να ακούσεις

Στην ιστορία ανήκει πια και το MasterChef 4 και παρά το γεγονός πως έχει τελειώσει μόνο εδώ και μια εβδομάδα, ήδη μας λείπει και δεν έχουμε πως να περάσουμε τα καλοκαιρινά βράδια μας. Έχει αρχίσει να κάνει ζέστη, τα κουνούπια κάνουν επιδρομή και όπως καταλαβαίνεις όλα, μα όλα μας ενοχλούν. Ευτυχώς όμως η showbiz δεν μας αφήνει ποτέ να βαρεθούμε, και αυτό που ακούσαμε για το MasterChef και δύο από τους παίκτες ήταν μάλλον η βόμβα της ημέρας.

Όπως όλοι γνωρίζουμε ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη από τα μέσα -και λίγο νωρίτερα- του παιχνιδιού έγιναν ζευγάρι και είναι μαζί ακόμη και τώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού. Και παρά το γεγονός πως υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, εκείνοι μας αποδεικνύουν κάθε μέρα πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Πριν όμως ο Δημήτρης Μπέλλος γίνει ζευγάρι με τη Μαρία είχε ακόμη μία κατάκτηση, την οποία σίγουρα δεν μαντεύεις. Η κοπέλα/παίκτρια μάλιστα όπως ακούσαμε του την «έπεσε» aka τον φλέρταρε ζητώντας του να κάνουν σχέση με τον Δημήτρη να την αφήνει στο φλου και εν τέλει να της αρνείται λόγω της σχέσης του με τη Μαρία. Ποια είναι όμως αυτή η παίκτρια μπορείς καθόλου να φανταστείς;



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της την Τετάρτη, αποκάλυψε το όνομά της και δεν θα σου το κρύψουμε ένα σοκ το νιώσαμε. Η αλήθεια είναι πως δεν μας πέρασε καν από το μυαλό η συγκεκριμένη και γι’ αυτό ίσως να ξαφνιαστήκαμε περισσότερο. Εσύ όμως ποια φαντάζεσαι; Εκείνη πάντως πήρε βαριά τη χυλόπιτα και μετά στις συνεντεύξεις που έδινε, αλλά και όταν μιλούσε στις κάμερες του παιχνιδιού δεν έσταζε και μέλι.

Δε το βίντεο που ακολουθεί, άκου όσα ειπωθηκαν και μάθε την παίκτρια.