Καφέ της Χαράς: Η 1η συνάντηση Στέλλας-Χαράς ήταν όπως τη φαντάστηκες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καφέ της Χαράς: Η 1η συνάντηση Στέλλας-Χαράς ήταν όπως τη φαντάστηκες

Ή μήπως όχι;

Αν υπάρχει κάτι θετικό που μπορούμε να βρούμε στο 2020 αυτό είναι ένα μόνο και αφορά την τηλεόραση. Μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τον καλύτερό του εαυτό σαν χρονιά, όμως την παραμονή του νέου χρόνου μας ήρθε το νέο ανανεωμένο Καφέ της Χαράς. Και έχοντας περάσει πια 15 χρόνια από τότε που τελείωσε καταλαβαίνεις πως εκείνο το βράδυ η αγωνία μας ήταν μεγάλη. Και ναι ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν μας απογοήτευσαν. Το πρώτο επεισόδιο τα είχε όλα και κυρίως νοσταλγία και συγκίνηση. Έχοντας λοιπόν αυτό σαν δείγμα πιστέψαμε πως η νέα χρονιά θα είναι όλο εκπλήξεις.

Και ήταν... μόνο που εκπλήξεις αυτές ήταν κομματάκι δυσάρεστες. Κανείς δεν είχε προβλέψει την επέλαση του κορονοϊού και τις συνέπειές του στις ζωές μας, με εμάς 6 μήνες από τον νέο χρόνο να προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σε μια νέα κανονικότητα πια. Ένα πλήγμα βέβαια μεταξύ όλων των άλλων ήταν πως σταμάτησε να προβάλλεται και το Καφέ της Χαράς το οποίο είχε αλλάξει πραγματικά τις Παρασκευές μας.

Τώρα όμως που όλα έχουν αρχίσει να μπαίνουν σε μία σειρά, έχουν ξεκινήσει ξανά τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια και επιτέλους είδαμε αυτό που όλοι περιμέναμε. Τη συνάντηση Στέλλας-Χαράς. Η αλήθεια είναι πως μας έχει αφήσει εκεί που ο Μάνος και η Βάλια αντάλλαξαν το πρώτο τους φιλί και μια επιπλέον αγωνία την έχουμε, όμως δεν μπορούμε να μην ανυπομονούμε και για τη συνάντηση των δύο γυναικών.

Όπως όλα δείχνουν Πώποτας και Στέλλα όσο περνούν τα επεισόδια –μάλλον- γίνονται ζευγάρι (το γράφουμε με κάθε επιφύλαξη) και αυτό το αντιληφθήκαμε από ατάκας της Στέλλας που είδαμε σε γυρίσματα να λέει στον Πώποτα μπαίνοντας στο Καφέ και βλέποντας τη Χαρά, πως την αντικατέστησε κιόλας. Τι να εννοεί όμως;