If I were a boy: Πώς σου φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα ως άντρας;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
If I were a boy: Πώς σου φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα ως άντρας;

Είδες τη φωτογραφία της;

Είμαστε στην τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου, μια Παρασκευή που φαινομενικά δεν διαφέρει σε τίποτα από τις προηγούμενες Παρασκευές του χρόνου, όμως είναι τόσο διαφορετική από πολλές απόψεις. Και θα μπορούσαμε να μείνουμε με τις ώρες να σου εξηγήσουμε τι εννοούμε, όμως τώρα θέλουμε να σταθούμε στο νέο trend που έχει κατακλύσει τα social media τις τελευταίες μέρες. Η αλήθεια είναι πώς τα social έχουν κάθε φορά και κάτι διαφορετικό να μας δείξουν και να μας κάνει να κολλήσουμε, αλλιώς τι ενδιαφέρον θα είχε;

Πέρυσι λοιπόν τέτοιο καιρό όλοι κάναμε το #tenyearschallenge, και ψάχναμε στην εφαρμογή face app να δούμε πως θα είμαστε σε 50 χρόνια από σήμερα. Και όχι δεν το κάναμε μόνο εμείς, αλλά και πολλοί celebrities της εγχώριας και μη showbiz. Και αφού η μανία αυτή μας πέρασε και κάπως ηρεμήσαμε, έκανε την εμφάνισή της μία ακόμη. Και μάντεψε, ναι το face app είναι και φέτος ο πρωταγωνιστής του καλοκαιριού. Αφού είδαμε πως θα είμαστε σε 50 χρόνια από τώρα, να μη δούμε και πώς θα ήμασταν αν ανήκαμε στο αντίθετο φύλο; Το νέο concept, challenge, όπως θέλεις πες το, έχει το όνομα «if I were a boy» ή «if I were a girl» αντίστοιχα αν μιλάμε για άντρες celebrities και όλοι το ακολουθούν φανατικά με τις φωτογραφίες να είναι πραγματικά απολαυστικές.

Το challenge αυτό έκανε και η Χριστίνα Μπόμπα εχθές το απόγευμα, η οποία μας έδειξε μέσα από τα stories της στο Instagram πώς θα ήταν, αν ήταν αγόρι. Και θα σου πούμε απλά πως το αποτέλεσμα μας ξάφνιασε, και όχι δυσάρεστα. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα και όπως είδαμε και από τη φωτογραφία που ανέβασε θα ήταν κι ένας πάρα πολύ όμορφος άντρας, if she was a boy.

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της και θα καταλάβεις. Εσύ το έκανες το challenge;