Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood για το 2020

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πιο απρόσμενη εγκυμοσύνη του Hollywood για το 2020

Πραγματικά δεν το περιμέναμε

Η νέα χρονιά (και η νέα δεκαετία) που ξεκίνησε πριν από έξι μήνες δεν είναι όπως ακριβώς την περιμέναμε. Έχουμε ήδη χαρακτηρίσει το 2020 πολλές φορές και όπως αντιλαμβάνεσαι κι εσύ, δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχει έρθει και έχουμε βιώσει μέχρι στιγμής. Είναι αλήθεια πως αυτούς τους 6 μήνες αναζητάμε να ακούσουμε κάτι θετικό, όμως ο Covid-19 έχει άλλα σχέδια καθώς φαίνεται για όλο τον πλανήτη. Υπάρχουν βέβαια και αυτές οι στιγμές που ενίοτε μέσα στα δυσάρεστα μαθαίνουμε και μια ευχάριστη είδηση, με την έκπληξή μας να φτάνει σε άλλα επίπεδα κάθε φορά.

Και κάπως έτσι συνέβη και σήμερα, την τελευταία Παρασκευή του Ιουνίου. Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μας ήρθε μια είδηση για μία από τις πιο απρόσμενες ίσως εγκυμοσύνες της χρονιάς που διανύουμε. Δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, όμως αρκετά δημοσιεύματα έχουν μεταφέρει την είδηση της εγκυμοσύνης της νεαρής ηθοποιού, προκαλώντας το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών. Φυσικά μέσα σε αυτούς ανήκουμε κι εμείς, που εννοείται πως ξαφνιαστήκαμε από την είδηση αυτή που τόσο απρόσμενα είδαμε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα που μεταδίδει η Page Six η Emma Roberts είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Η ανιψιά της διάσημης ηθοποιού, Julia Roberts, φαίνεται πως θα γίνει μανούλα, αφού εκείνη και ο σύντροφός της Garrett Hedlund, περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Η είδηση ξεκίνησε πρώτα από το Us Weekly και στη συνέχεια διαδόθηκε και στα υπόλοιπα tabloids.

Η 29χρονη ηθοποιός και ο 35χρονος σύντροφός της σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι μαζί από τον Μάρτιο του 2019 όταν και απαθανατίστηκαν να περπατούν χέρι χέρι μαζί στο Los Angeles. Σήμερα έναν χρόνο μετά οι δυο τους είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένοι, και έχοντας στο νου μας πως μάλλον θα γίνουν και γονείς, τότε σίγουρα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Για πολλά χρόνια η Emma ήταν σε σχέση με τον Peter Evans, με τον οποίο χώρισε οριστικά πριν από έναν χρόνο (λίγο πριν γνωρίσει τον Garrett).