Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 10 φωτογραφίες με μαγιό που εξύμνησαν το κορμί της

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: 10 φωτογραφίες με μαγιό που εξύμνησαν το κορμί της

Οι ατελείωτες ώρες γυμναστικής έχουν αποδώσει.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρίσκεται χρόνια στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο η φήμη της απογειώθηκε όταν πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη. Ήταν μία χρονιά που η τηλεθέαση είδε τα νούμερα να εκτοξεύονται σε επίπεδα που λίγες παραγωγές έχουν καταφέρει να κάνουν και να αναδεικνύει τους παίκτες στα νέα αστέρια της εγχώριας showbiz.

Από τότε που βγήκε από το παιχνίδι, η μελαχρινή καλλονή, πέρα από την καριέρα της, έχει επιδοθεί και στη γυμναστική. Την έχει κάνει τρόπο ζωής και πλέον καταλαβαίνουμε από το ίδιο της το σώμα ότι για να έχει φτάσει εδώ σήμερα έχουν προηγηθεί πολλές ώρες άθλησης στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα.




Όταν, δε, εμφανίζεται με μαγιό, το θέαμα είναι συγκλονιστικό και δείχνει ότι το καλοκαίρι είναι η εποχή της. Μάλιστα, την έχουμε θαυμάσει πολλές φορές στην παραλία χάρη στο προφίλ της που είναι γεμάτο από τέτοιες λήψεις και, αν και έχουμε συνηθίσει το θέαμα, κάθε φορά μπορεί και βρίσκει το κάτι παραπάνω για να εντυπωσιάσει τους πάνω από 500 χιλιάδες followers που βρίσκονται συντονισμένοι στο προφίλ της.

Μιας και το καλοκαίρι έχει μπει πια δυναμικά στις ζωές μας, σήμερα ήρθε η ώρα να συγκεντρώσουμε 10 φωτογραφίες της Βαλαβάνη με μαγιό που αποθέωσαν το κορμί της.

Μπες στην παρακάτω gallery.