Oops she did it again: Η topless πόζα της Μαρίας του GNTM μας στιγμάτισε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Oops she did it again: Η topless πόζα της Μαρίας του GNTM μας στιγμάτισε

Γιατί είπαμε δεν βγήκε νικήτρια;

Ο Ιούνιος τελειώνει κι εμείς αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα για την επιστροφή του Greece’s Next Top Model. Ναι κανονικά θα έπρεπε να μετράμε για τις διακοπές, αλλά δεν πρέπει να προετοιμαστούμε και για το φθινόπωρο; Έστω ότι θα επιστρέψουμε στην καραντίνα, δεν πρέπει να περνάμε με κάποιον τρόπο το χρόνο μας και τα βράδια μας; Το GNTM είναι αυτό το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούμε πια χωρίς ενοχές και περνάμε –αλήθεια- τις καλύτερες στιγμές. Είναι λοιπόν δυνατόν να μη μας έχει λείψει και να μην ανυπομονούμε;

Μέχρι όμως να γίνει αυτό χαζεύουμε τις παλιές συμμετέχουσες και κάπως περνάει η ώρα μας ευχάριστα. Βέβαια όταν τις βλέπουμε με μαγιό κάπως ιδρώνουμε και αναρωτιόμαστε γιατί έπρεπε να έχει μόνο μία νικήτρια αυτό παιχνίδι. Οκ, η δεύτερη σεζόν ανέδειξε δύο, αλλά κατάλαβες τι θέλουμε να πούμε. Όλα τα κορίτσια που έχουν πάρει μέρος κάθε μέρα μας εκπλήσσουν όλο και πιο πολύ, όμως η Μαρία μας εκπλήσσει ένα τσικ παραπάνω. Όταν την είδαμε στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model κανείς δεν περίμενε πως θα φτάσει μέχρι την τελική 4αδα, όμως εκείνη μας εξέπληξε όσο καμία άλλη.

Τα φαβορί είναι πάντα φαβορί, περιμένεις πως θα πάνε καλά. Όταν όμως τα outsiders φτάνουν τόσο ψηλά, τότε αυτό είναι πραγματικά έκπληξη. Και η Μαρία η Μιχαλοπούλου είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της χρονιάς που πέρασε στο GNTM. Μπορεί στην αρχή να μην το πίστεψε κανείς όμως η θέλησή της και το πείσμα της την πήγαν πολύ ψηλά. Από τότε που αποχώρησε από το παιχνίδι έχει κάνει πολλά πράγματα και μπορείς να τη θαυμάσεις και στο Instagram της.

Βέβαια το top είναι οι topless επαγγελματικές φωτογραφίες της που ανεβάζει κάθε τόσο. Ναι ξέρουμε είχες δει κάποιες μερικούς μήνες πριν, όμως... oops she did it again και ήταν φανταστική. Εννοείται πως τα likes έπεσαν βροχή.

Σου αφήνουμε και αυτό εδώ σε περίπτωση που μας διαβάζεις πρώτη φορά και θεωρείς την πρώην παίκτρια ανορεξική.