Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα μάτια της Δούκισσας. Φαντάζεσαι τι;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κάτι περίεργο συμβαίνει με τα μάτια της Δούκισσας. Φαντάζεσαι τι;

Το έχεις παρατηρήσει;

Η Δούκισσα Νομικού είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz. Και αυτό οκ, δεν χρειάζεσαι εμάς για να στο πούμε, μία βόλτα αν κάνεις στο Instagram account της θα βρεις όχι μία, αλλά πολλές φωτογραφίες που αποδεικνύουν και επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια είναι επίσης μαμά δύο υπέροχων παιδιών, που κάθε φορά που μας τα δείχνει (οκ περίπου) στο Instagram πραγματικά τρελαινόμαστε. Και παρά το γεγονός πως μέσα σε δύο χρόνια έχει αποκτήσει δύο παιδάκια, είναι μία κούκλα. Τόσο το σώμα της, όσο και το πρόσωπό της.

Ωστόσο είσαι σίγουρη πως έχεις παρατηρήσει αρκετά καλά τις κοντινές φωτογραφίες του προσώπου της στο Instagram; Μήπως υπάρχει κάτι που πρέπει να δεις και απλά δεν έχεις δώσει σημασία; Η Δούκισσα Νομικού έχει μια ιδιαιτερότητα στα μάτια της και αν το έχεις παρατηρήσει όχι δεν είναι αποτέλεσμα photoshop ή του φωτός της φωτογραφίας γενικότερα. Η ξανθιά παρουσιάστρια έχει ετεροχρωμία ίριδας και θέλουμε να ηρεμήσεις γιατί δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό. Η ετεροχρωμία της ίριδας (heterochromia), γνωστή επίσης ως heterochromia iridis, ορίζεται ως η περίπτωση που εμφανίζονται 2 (ή περισσότερα) διαφορετικά χρώματα στις ίριδες ματιών ενός ανθρώπου. Η κατάσταση κατά την οποία το χρώμα της ίριδας του ενός ματιού είναι διαφορετικό από το χρώμα της ίριδας του άλλου λέγεται ολική ετεροχρωμία (complete heterochromia).

Η ετεροχρωμία, είτε ολική, είτε μερική, οφείλεται σε γονιδιακή κληρονομικότητα ή προκαλείται από ασθένεια ή τραυματισμό. Υπάρχουν μάλιστα πολλοί celebrities Έλληνες και ξένοι που έχουν ετεροχρωμία (μερική ή ολική) και η Δούκισσα είναι ένας από αυτούς. Η ξανθιά καλλονή ανήκει σε αυτούς με την ολική, αφού έχει ένα μάτι πράσινο κι ένα μάτι γαλάζιο. Μάλιστα η ίδια σε συνέντευξή της παλαιότερα έχει μιλήσει σχετικά με αυτό.

«Θυμάμαι στο σχολείο έλεγαν «α, το κορίτσι με το ένα μάτι μπλε και το άλλο πράσινο». Στις πρώτες μου φωτογραφίσεις μου τα έκαναν το ίδιο χρώμα. Μετά σκέφτηκα «αυτό είναι. Μου αρέσει γιατί είναι διαφορετικό, είμαι εγώ».

Δες φωτογραφίες της παρακάτω και θα το παρατηρήσεις καλύτερα κι εσύ.