Κωνσταντίνος Αργυρός: Η παιδική φωτό του που δεν έχεις δει ξανά έγινε viral

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κωνσταντίνος Αργυρός: Η παιδική φωτό του που δεν έχεις δει ξανά έγινε viral

Φανταστική φωτογραφία

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο πετυχημένους τραγουδιστές της ελληνικής showbiz κι ένας από τους πιο όμορφους άντρες επίσης. Τον Κωνσταντίνο τον γνωρίσαμε το 2003 όταν και συμμετείχε στο μουσικό reality του Ant1, το Fame Story. Εννοείται πως τότε δεν τον γνωρίζαμε, όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και περνώντας τα χρόνια σταδιακά, έγινε ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές του ελληνικού πενταγράμμου. Το πρώτο διάστημα –καμιά φορά μας συμβαίνει και τώρα- όταν τον ακούγαμε να τραγουδάει ήμασταν πεπεισμένοι πως ακούγαμε τον Αντώνη Ρέμο. Η χροιά της φωνής τους έχει τόση ομοιότητα που είναι πραγματικά φανταστικό.

Σήμερα πια δύσκολα τους μπερδεύουμε, εκτός και αν ακούσουμε κάποιο καινούργιο τραγούδι και δεν ξέρουμε ακόμη σε ποιον ανήκει. Το Fame Story αν και τότε δεν το ήξερε του άνοιξε τις πόρτες ενός μαγικού κόσμου, αυτού της μουσικής και σήμερα είναι από τους top καλλιτέχνες της γενιάς του. Και εκτός από φωνάρα είναι και κούκλος. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που τον Μάιο έγινε 34 ετών (ναι καθόλου δεν του φαίνεται) έχει ακόμη δύο αδέρφια.

Την Κατερίνα και τον Πάυλο, και όπως πολύ καλά γνωρίζεις είναι τρίδυμα. Σε περίπτωση που έχεις κάποιο κενό, να σου θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα αδέρφια του, Παύλος και Κατερίνα, είναι τα πρώτα τρίδυμα που γεννήθηκαν στην Ελλάδα το 1986.
Ήταν 21 Μαΐου όταν η είδηση της γέννησης τους έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, ήταν η πρώτη φορά στην Ελλάδα που ήρθαν στον κόσμο παιδιά με εξωσωματική γονιμοποίηση και ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης.

Και όχι άδικα αν μας ρωτάς. Άρα κατά κάποιο τρόπο θα μπορούσες να πεις πως είναι διάσημος από τότε που γεννήθηκε. Ο Κωνσταντίνος και τα αδέρφια του έχουν μια φανταστική σχέση μεταξύ τους και όταν τους βλέπουμε μαζί, είναι το λιγότερο υπέροχοι.

Πριν από μερικά λεπτά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε μια φωτογραφία με τα αδέρφια του και αλήθεια «λιώσαμε». Είναι η ώρα του φαγητού και η μαμά τους τα ταΐζει ένα ένα με τη φωτογραφία τους να γίνεται viral. Μπορείς να βρεις ποιος από τους 3 είναι ο τραγουδιστής;