Χωρισμός για Meghan Markle και Harry; Δεν βγάζουν την πενταετία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χωρισμός για Meghan Markle και Harry; Δεν βγάζουν την πενταετία

Οι Sussexes στο επίκεντρο ξανά

Εάν υπάρχει κάτι που μας έχει δώσει το 2020 να καταλάβουμε είναι πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν πρόκειται να βρουν ησυχία σε καμία νέα χρονιά και πιθανότατα σε καμία ήπειρο. Από την ημέρα που γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι ξεκίνησαν τα προβλήματα, με τα βρετανικά tabloids να είναι αυτά που κάνουν τον μεγαλύτερο πόλεμο. Ένα βήμα έκαναν οι Sussexes, δύο έκανε ο βρετανικός τύπος κατηγορώντας το ζευγάρι για την παραμικρή κίνηση. Το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει ακόμη και Ήπειρο για να ζήσει ανενόχλητο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον ενός έτους γιο τους.

Ωστόσο τίποτα δεν είναι εύκολο, ούτε καν στη βασιλική οικογένεια. Ακόμη και στην Αμερική τα Μέσα βρίσκουν πράγματα για να ασχοληθούν με τους Sussexes, με το ζευγάρι να έχει πια απηυδήσει. Τελευταίες λεπτομέρειες ανέφεραν πως ο Harry και η Meghan θα επιστρέψουν στο Λονδίνο μέσα στον επόμενο μήνα, με την παραμονή τους εδώ να αγγίζει και τις έξι εβδομάδες. Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η επίσκεψη είναι «μετακόμιση» οριστική, όμως τα στοιχηματικά πρακτορεία έχουν άλλα σχέδια για τον δούκα και τη δούκισσα.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως είναι τέσσερις φορές πιο πιθανό ο Harry και η Meghan να χωρίσουν τα επόμενα πέντε χρόνια από το να επανέλθουν στη βασιλική οικογένεια με ενασχόληση πλήρους απασχόλησης στα κοινά των royals.

Τα στοιχήματα αυτά παίζουν από την ημέρα εκείνη του Ιανουαρίου που ο Harry και η Meghan ανακοίνωσαν ότι θα παραιτηθούν ως ανώτεροι βασιλείς. Οι bookmakers δίνουν αποδόσεις 3/1 για τον Harry και τη Meghan να χωρίσουν έως το 2025, και προσφέρουν μόνο μια outsider πιθανότητα ότι οι Sussexes θα κυριαρχήσουν και θα ξανασυνδεθούν με την οικογένεια, με τις τιμές να είναι στο 14/1.

Πράγματι, το διαζύγιο των Sussexes θεωρείται πιο πιθανό από το να κέρδιζε η Serena Williams το Wimbledon. Η τιμή της Williams είναι 6/1 και είναι η αγαπημένη. Όμως, οι bookmakers δεν είναι απαισιόδοξοι για τις φιλοδοξίες του Harry και της Meghan εκτιμώνται στα μισά για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι ένα στοίχημα των 100 λιρών θα επιστρέψει 150 λίρες Αγγλίας.

Εσύ τι πιστεύεις;