Είδαμε τη Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό και ήταν απλά καλλονή

Είδαμε τη Σίσσυ Χρηστίδου με μαγιό και ήταν απλά καλλονή

Μα πόσο έχει αδυνατίσει;

Η Σίσσυ Χρηστίδου κάθε Σαββατοκύριακο μας εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην εκπομπή της και δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε το πόσο όμορφη γυναίκα είναι. Μια από τις πιο όμορφες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz που πραγματικά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από καμία γυναίκα. Τα απίστευτα μαλλιά της πάντα μας τραβούν την προσοχή, τόσο λόγω του φανταστικού τους χρώματος, όσο και λόγω του μάκρους τους. Η παρουσιάστρια μας εκπλήσσει κάθε μέρα και περισσότερο, κι εννοείται δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μην σχολιάσουμε το πόσο έχει αδυνατίσει.

Ναι ναι καλά διαβάζεις. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει χάσει πολλά κιλά και είναι πραγματικά μία κούκλα. Μια βόλτα αν κάνεις στο Instagram account της θα δεις και μόνη σου τα αποδεικτικά στοιχεία. Η παρουσιάστρια ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος των haters και έχει σχολιαστεί αρνητικά για το σώμα της και για τα τυχόν παραπανίσια κιλά που μπορεί να φέρει. Αυτό ωστόσο δεν τη πτόησε ποτέ και πάντα αυτοσαρκάζεται και απαντά σε αυτούς με τον τρόπο που πρέπει και που τους αξίζει. Όταν είσαι αγενής άλλωστε δεν μπορείς να επιδιώκεις και να περιμένεις μια διαφορετική αντιμετώπιση από αυτόν που έχεις σχολιάσει αρνητικά.

Αυτή την τακτική λοιπόν ακολουθεί και η Σίσσυ Χρηστίδου και γι’ αυτό ταυτιζόμαστε άπειρα μαζί της. Είναι πολύ cool και απαντά πάντα όπως πρέπει. Ας επιστρέψουμε όμως ξανά στο θέμα των κιλών της, γιατί την είδαμε με μαγιό και πάθαμε πλάκα με το σώμα της. Το σώμα της έχει αλλάξει πολύ και πραγματικά δείχνει άλλος άνθρωπος. Η παρουσιάστρια είναι μέσα στην πισίνα, φορά ένα φανταστικό μαγιό και το σώμα της απλά δεν υπάρχει.

Μία καλλονή. Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.