Υβόννη Μπόσνιακ: Είδαμε πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Υβόννη Μπόσνιακ: Είδαμε πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της

Είναι μια κούκλα

Πριν από πέντε χρόνια η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η σχεδιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και κάπως έτσι ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον τραγουδιστή. Τρία χρόνια -και κάτι- αργότερα και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2018 ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ παντρεύτηκαν σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, με την 3χρονη τότε κόρη τους να γίνεται το παρανυφάκι στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.

Είναι αλήθεια βέβαια πως δεν βλέπουμε πολύ συχνά τη μικρή στα social media μιας και το ζευγάρι έχει επιλέξει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βλέπουμε όμως κάποιο κομμάτι της (πλάτη, μαλλιά ανάλογα τη φωτογραφία) ενίοτε σε κάποιο story ή και φωτογραφία των γονιών της.

Μία από αυτές είναι και η σημερινή η οποία ανέβηκε στο Instagram account της Υβόννης. Για την ακρίβεια δεν είναι σαν όλες τις άλλες γιατί πρώτη φορά βλέπουμε το προσωπάκι της. Η μικρή Ελένη είναι ξαπλωμένη σε μία αιώρα στην παραλία και κάνει αυτόν το μεσημεριανό καλοκαιρινό ύπνο που τα τελευταία χρόνια έχεις ξεχάσει πως είναι; Ε αυτό ακριβώς. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως τη ζηλέψαμε αρκετά, όμως αυτή η φωτό μπορεί και να γραφτεί στην ιστορία.

Η Ελένη είναι μια κατάξανθη κουκλίτσα και από το λίγο που φαίνεται, θα λέγαμε πως μάλλον μοιάζει στη μαμά της.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί.