Είδες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σέξι ολόσωμο μαγιό της; Απίστευτο κορμί

Είδες τη Σταματίνα Τσιμτσιλή με το σέξι ολόσωμο μαγιό της; Απίστευτο κορμί

Μα πόσο όμορφη μπορεί να είναι η αγαπημένη παρουσιάστρια

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο καιρός ήταν εξαιρετικός. Η θερμοκρασία στάθηκε στα κατάλληλα επίπεδα για να απολαύσουμε τις βουτιές μας στη θάλασσα όσο πιο άνετα και ζεστά γινόταν κι έτσι λίγο-πολύ όλοι επισκεφτήκαμε τις κοντινότερες παραλίες για να απολαύσουμε τις βουτιές μας. Μιας και ο Ιούνιος τελειώνει, και τη θάλασσα θέλουμε να χορτάσουμε και να πάρουμε και το κατάλληλο σοκολατί χρώμα για τη συνέχεια.

Οι αγαπημένοι celebrities της εγχώριας showbiz κινήθηκαν σε αυτά τα πλαίσια κι έτσι είδαμε αρκετές φωτογραφίες με μαγιό που μας έδωσαν και μερικές παραπάνω ιδέες για τις επόμενες αγορές και πόζες μας. Χτες το βράδυ, συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέβασε ένα boomerang στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φορώντας ένα πολύ chic and sexy ολόσωμο μαγιό έστειλε ένα φιλί σε όλους της τους followers, με το caption «Σας στέλνω γλυκό φιλί και εύχομαι να περάσατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο! ❤️».

Η ανάρτηση είχε μία πολύ γλυκιά διάθεση, ωστόσο, εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από το απίστευτο κορμί της. Η παρουσιάστρια έχει ένα πολύ καλλίγραμμο σώμα και αναλογίες που σε κάνουν να αφήνεις τις αναβολές των επισκέψεων του γυμναστηρίου στην άκρη.

Όσον αφορά στο ίδιο το μαγιό, είπε να κινηθεί σε απόχρωση του πράσινου που ταιριάζει εξαιρετικά με τα καστανά της χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο στη συνέχεια και περισσότερες φωτογραφίες της Σταματίνας στην παρακάτω gallery.