Δε θα πιστεύεις ποια είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ

Δε θα πιστεύεις ποια είναι η νέα σύντροφος του Στέφανου Μιχαήλ

Πρόκειται για μία πολύ γνωστή παίκτρια του My Style Rocks.

Ο Στέφανος Μιχαήλ είναι ένα αγόρι που αρέσει πολύ στις γυναίκες. Δεν είναι να απορείς, φυσικά, όταν η εξωτερική του εμφάνιση είναι από αυτές που αντικειμενικά κατατάσσονται στην κατηγορία των πολύ σέξι κι εντυπωσιακών. Είναι ξανθός, με γαλάζια μάτια κι ένα σώμα τόσο γυμνασμένο που εύκολα τον φαντάζεσαι σε διαφήμιση για αθλητικά ή εσώρουχα.

Τον ηθοποιό αγαπήσαμε μέσα από δύο άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές, το Μπρούσκο και το Τατουάζ, όπου βρέθηκε δίπλα σε πασίγνωστους ηθοποιούς της εγχώριας showbiz -Εβελίνα Παπούλια, Μυρτώ Αλικάκη, κ.α.-.

Αυτή του η επιτυχία είναι που έκανε όλο το κοινό να ενδιαφέρεται και για την προσωπική του ζωή, πέρα από τα επαγγελματικά του και να αναρωτιέται ποιο κορίτσι βρίσκεται στη ζωή του και του έχει κλέψει την καρδιά.

Το τελευταίο διάστημα, κυκλοφορούσαν φήμες ότι αυτή η κοπέλα ήταν μία παίκτρια του My Style Rocks που σίγουρα έκανε εντύπωση μπαίνοντας στο παιχνίδι με το εκρηκτικό της στιλ και την προσωπικότητά της. Η Κύπρια χορεύτρια βρισκόταν σε σχέση με τον Δώρο Παναγίδη του Power of Love με τον οποίο, μάλιστα, έχει κι ένα παιδί.

Οι φήμες αυτές έρχονται τώρα να επιβεβαιωθούν, αφού ο ηθοποιός έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με τον ίδιο και το εντυπωσιακό κορίτσι.

Ο λόγος, λοιπόν, για τη Νάταλι Κάτερ που έβαζε φωτιά στο πλατό της εκπομπής με τις καυτές της εμφανίσεις.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την κοινή τους φωτογραφία.