Η εστεμμένη που απέρριψαν από το GNTM αποκαλύπτει: «Έχασα 8 κιλά σε ένα μήνα»

Η εστεμμένη που απέρριψαν από το GNTM αποκαλύπτει: «Έχασα 8 κιλά σε ένα μήνα»

Μα γίνεται να χάσεις 8 κιλά; 

Ακούγεται απίστευτο αλλά η πάλαι ποτέ υποψήφια για το GNTM 2 και κατόπιν εστεμμένη, αποκάλυψε πως έχασε οκτώ ολόκληρα κιλά σε ένα μήνα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε να πέσει σε συνολικό λίπος σώματος στο 17%.

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, τη Σταρ Ελλάς της προηγούμενης χρονιάς που άνοιξε τα φτερά της μετά τον τίτλο που απέκτησε και κάνει διεθνή καριέρα. Η Ιωάννα, αποκάλυψε πως αν δεν υπήρχε η πανδημία θα έκανε ήδη δουλειές στις ΗΠΑ και εξήγησε στο Happy Day γιατί πήγε τελικά στο GNTM:

«Στο GNTM πήγα για την προβολή, όχι για το μετά, κάθε γονιός αν έβλεπε το παιδί του να του μιλάει έτσι ένας κριτής, θα στεναχωριόταν. Μετά τον τίτλο, έχω βγάλει χρήματα, στο εξωτερικό δεν συγκρίνονται τα χρήματα που βγάζεις με την Ελλάδα»!

Όσο για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της, η Ιωάννα, αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει οκτώ ολόκληρα κιλά μέσα σε έναν μήνα, μιας και η δουλειά που κάνει την ήθελε πιο skinny!

«Έχασα οχτώ κιλά σε ένα μήνα και έπεσα στο 17 λίπος. Σαν άνθρωπος ήμουν οκ αλλά σαν μοντέλο έπρεπε να είμαι πιο skinny».



Πάντως, η αδυνατισμένη εικόνα της Star Hellas, ήταν εμφανής και από τις πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram, όπου το σώμα της δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχαμε από την audition της Μπέλλα στο GNTM.

Η καλλονή δεν δίστασε να μιλήσει και για τον έρωτα που ζει με τον νέο της αγαπημένο. Ο νέος σύντροφος της μελαχρινής καλλονής ακούει στο όνομα Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου, είναι Αγγλοκύπριος επιχειρηματίας και πολύ γοητευτικός.

«Ο σύντροφός μου δεν ζηλεύει, έχουμε μια ισορροπία. Τον περιποιούμαι πολύ, μ΄ αρέσει να περιποιούμαι όσους αγαπάω», είπε η Ιωάννα.

Δες την αδυνατισμένη της εικόνα παρακάτω.