Μαρία Μπέη-Κατερίνα Λένη: Το challenge που δεν περίμενες μετά το MasterChef

Μαρία Μπέη-Κατερίνα Λένη: Το challenge που δεν περίμενες μετά το MasterChef

Τα κορίτσια που ξεχώρισαν απαντούν στις ερωτήσεις που θες.

Το MasterChef ήταν για μία ακόμα φορά τεράστια επιτυχία. Το κοινό συντονιζόταν φανατικά σε κάθε επεισόδιο και όχι μόνο όσον αφορούσε στο καθαρά μαγειρικό κομμάτι. Το μεγάλο στοίχημα που το ριάλιτι κέρδισε ήταν αυτό των παικτών και των χαρακτήρων τους. Από τις προηγούμενες χρονιές, η παραγωγή γνώριζε ότι εκεί παιζόταν όλο το παιχνίδι γιατί μπορεί, μεν, τα πιάτα να ήταν αρκετά εντυπωσιακά, ωστόσο ο ανθρώπινος παράγοντας ήταν πάντα αυτός που απογείωνε την τηλεθέαση.

Από τη φετινή χρονιά, για παράδειγμα, ξεχώρισαν αρκετά ονόματα, αλλά κυρίως δύο. Από τη μία, η Κατερίνα Λένη που ποτέ δε φοβήθηκε να μιλήσει και να πει τη γνώμη της για ό,τι συνέβαινε μέσα στο σπίτι των σεφ. Από την άλλη, η Μαρία Μπέη βρέθηκε σε αντίστοιχη περίπτωση και λόγω των δηλώσεών της αλλά και λόγω της σχέσης της με τον συμπαίκτη της, Δημήτρη Μπέλλο.

Τα δύο κορίτσια βρέθηκαν στο ίδιο παράθυρο για τη Φωλιά των ΚουΚου και πήραν μέρος σε ένα challenge, στο οποίο απάντησαν σε διάφορες ερωτήσεις που είχαν να κάνουν τόσο με τις ίδιες όσο και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. Κάποιες απαντήσεις τις περιμένεις, κάποιες άλλες όχι και τόσο, αλλά το γενικό είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.

Δες το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβεις.