Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα σέξι μπικίνι και πόζαρε στα βράχια

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε ένα σέξι μπικίνι και πόζαρε στα βράχια

Άλλη μία καταπληκτική φωτογραφία από την κόρη της Άννας Βίσση.

Η showbiz έχει πολλές cool μαμάδες να παρουσιάσει στο βιογραφικό της. Γυναίκες που ενώ βρίσκονται φουλ στα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ ενεργές σε ό,τι έχει να κάνει με τα της επαγγελματικής τους ζωής, δε χάνουν την ευκαιρία να δείξουν την άλλη τους πλευρά, αυτή που περιλαμβάνει τα παιδιά και την οικογένειά τους.

Μέσα σε αυτές βρίσκεται και η Σοφία Καρβέλα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες celebrities της. Γιατί; Γιατί πολύ απλά πρόκειται για μία γυναίκα με πολύ χιούμορ που το χρησιμοποιεί με κάθε ευκαιρία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.




Η όμορφη μαμά ασχολείται πολύ με τον εαυτό της και φροντίζει να κάνει τακτικά γυμναστική για να έχει ένα σφριγηλό και σμιλευμένο κορμί. Κάθε φορά που τη βλέπουμε στις πόζες που ανεβάζει στο προφίλ της αυτό είναι κάτι εμφανές. Πόσο μάλλον όταν φοράει τα μαγιό της που αναδεικνύουν στο μάξιμουμ τις αναλογίες της.

Αυτήν τη φορά, η Σοφία επέλεξε ένα μπλε μπικίνι και το μόνο που χρειάστηκε είναι να καθίσει πάνω στα βράχια με φόντο τη θάλασσα για να έχει ως αποτέλεσμα μία άκρως εντυπωσιακή φωτογραφία.

Μόλις τη δεις στην παρακάτω gallery, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζηλέψεις λίγο την όλη αίσθηση που σου αποπνέει.