Μακάρι να μπορούμε να ποζάρουμε χωρίς μακιγιάζ όπως η Salma Hayek στα 53 της

Πατούλια Κατερίνα
Μακάρι να μπορούμε να ποζάρουμε χωρίς μακιγιάζ όπως η Salma Hayek στα 53 της

Oι selfies της Salma μας κάνουν να ντρεπόμαστε

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Salma Hayek δημοσιεύει μια selfie στο Instagram αλλά είναι η πρώτη φορά που απορούμε για το πώς θα είμαστε εμείς χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα στα 53 μας χρόνια.

Κι αν πρέπει να επιλέξουμε, θα πούμε στην Salma να μην βάλει ποτέ πια μακιγιάζ, ούτε στο κόκκινο χαλί.
Βλέπεις, πιστή στην συνήθεια που έχει η διάσημη ηθοποιός για την Κυριακή άνευ Μακιγιάζ, πόσταρε την #selfiesunday και μας έκανε να απορούμε αν η εν λόγω πόζα είναι κάποια throw back φωτογραφία από τα 90ς.

Και δεν είχαν άδικο οι fans της που λένε πως η Salma όσο μεγαλώνει, τόσο μικραίνει.
Η ίδια, που μέσα στην καραντίνα στις ΗΠΑ δεν δίστασε να μας δείξει τα γκρίζα μαλλιά της, τόνισε πως η κοσμοθεωρία της έχει επηρεαστεί από την γιαγιά της και έχει μάθει να αποδέχεται και τις ρυτίδες και τις ατέλειες.

«Νομίζω ότι η ρουτίνα της ομορφιάς μου και ο τρόπος που βλέπω την ομορφιά, έχουν επηρεαστεί από τη γιαγιά μου. Εκείνη με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι υπάρχουν πράγματα που δεν υπάρχουν εκεί έξω, γιατί τα brands ομορφιάς ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Υπάρχουν πράγματα που είναι πραγματικά καλά και έχουν παραμεριστεί από τη βιομηχανία της μόδας γιατί προσπαθεί να δημιουργεί και να πουλά νέα προϊόντα», δήλωσε πρόσφατα η Salma Hayek.



Δες και τις selfies για τις οποίες μιλάμε παρακάτω