Οι αρετουσάριστες φωτό της Δούκισσας Νομικού από την παραλία (photos)

Οι αρετουσάριστες φωτό της Δούκισσας Νομικού από την παραλία (photos)

Στην Μύκονο με την οικογένειά της!

Σήμερα τελειώνει και ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού-πώς περνά έτσι ο καιρός-και όπως είναι φυσικό, η θερμοκρασία είναι στα ύψη και ήδη οι περισσότεροι από εμάς-ή τελοσπάντων όσοι έχουν τη δυνατότητα-κάνουν τα σχέδιά τους για διακοπές. Μπορεί το φετινό καλοκαίρι, να είναι διαφορετικό για όλους, αλλά μιας και είμαστε Έλληνες και τον ήλιο και τη θάλασσα δεν μπορούμε να τα στερηθούμε, οι εξορμήσεις - πάντα με προσοχή- είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητές μας.

Τις διακοπές της λοιπόν, έχει ξεκινήσει και η Δούκισσα Νομικού, η οποία εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στην Μύκονο, μαζί με την οικογένειά της. Μπορεί η όμορφη ξανθιά να επιλέγει σταθερά το κοσμοπολίτικο νησί για τις διακοπές της τα τελευταία χρόνια, αυτό όμως δε σημαίνει ότι προτιμά να περνά τις μέρες της ήσυχα πλάι στη θάλασσα παίζοντας με τα μωρά της.

Έτσι ακριβώς τη συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός, στην παραλία, μαζί με το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, να απολαμβάνει τον ήλιο και να.. παίζει με τα κουβαδάκια των παιδιών της. Διότι ως γνωστόν, και οι μαμάδες έχουν το δικαίωμα να γίνονται παιδιά. Όσον αφορά στο κορμί της, είναι όπως πάντα εξαιρετικό, κι ας μην έχει περάσει καν ένας χρόνος από τότε που γέννησε την μικρή Αναστασία.

Δες τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

photo credits:ndp