Ένας αναπάντεχος χωρισμός κλονίζει το Hollywood ενώ εκείνος βρήκε άλλη ήδη

Πατούλια Κατερίνα
Ένας αναπάντεχος χωρισμός κλονίζει το Hollywood ενώ εκείνος βρήκε άλλη ήδη

Ανακοίνωσε τον χωρισμό ενώ ήταν διακοπές με άλλη

Αυτή η καραντίνα έφερε τον χωρισμό σε μερικά από τα καλύτερα ζευγάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Βλέπεις τα σημερινά αμερικάνικα media αποκάλυψαν έναν ακόμα αναπάντεχο χωρισμό μετά από τρία και κάτι χρόνια σχέσης και το παρασκήνιο είναι μεγάλο.

Εκείνος ισχυρός άντρας των lifestyle media στις ΗΠΑ και μόλις 45 ετών κι εκείνη μόλις 28. Το καλύτερο σημείο είναι πως αυτός έσπευσε να στείλει και ανακοίνωση όπου αναφέρεται στον χωρισμό γράφοντας:

«Αποφασίσαμε να τελειώσουμε τη σχέση μας εδώ και κάποιο καιρό, Θα παραμείνουμε καλοί φίλοι και θα υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο και πάντα θα θυμόμαστε την ζωή μας μαζί ως ζευγάρι».



Και προτού στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης, εκείνος ήταν ήδη διακοπές με άλλη.

Μιλάμε για τον Ryan Seacrest, τον ισχυρό άντρα του E! Αμερικής και την Shayna Taylor, που λίγο μετά την επέτειο για τον τρίτο χρόνο σχέσης, ήρθε ο χωρισμός. Κι όχι μόνο. Εκείνος περνάει στιγμές χαλάρωσης στο Cabo San Lucas στο Mεξικό κάνοντας διακοπές με άλλη γυναίκα, αγνώστων στοιχείων.

Τον Μάιο ο Ryan ευχόταν στην καλή του, χαρούμενη επέτειο και εξηγούσε πως το κυνηγητό στη σχέση αυτή κρατά έξι χρόνια αλλά τα τρία τελευταία τρέχουν μαζί. Ξεκάθαρα, ο Ryan άλλαξε απότομα παρτενέρ στο τρέξιμο όσο αθλητικός τύπος κι ας είναι η πρώην του.