Άυπνη η Μενεγάκη λίγο πριν την τελευταία εκπομπή: Η απάντηση σε θαυμάστρια

Πατούλια Κατερίνα
Άυπνη η Μενεγάκη λίγο πριν την τελευταία εκπομπή: Η απάντηση σε θαυμάστρια

Το μήνυμα της Ελένης στο Instagram

Η συγκίνηση πριν το τελευταίο τηλεοπτικό αντίο, ξεκίνησε για την Ελένη Μενεγάκη από χθες (30/6/2020), με την παρουσιάστρια να δακρύζει στον αέρα της εκπομπής μετά από βίντεο που είδε με στιγμές του παρελθόντος.

Κι όχι μόνο! Η Ωραία Ελένη της ελληνικής τηλεόρασης, που ετοιμάζεται να την εγκαταλείψει μετά από 29 ολόκληρα χρόνια, μίλησε μέσω Skype και με την κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου, βάζοντας στην άκρη τις κόντρες του παρελθόντος.



Κι ήταν αργά το βράδυ χθες, που η Ελένη δεν μπόρεσε να κρύψει την ανησυχία που είχε για την τελευταία εκπομπή που πλησιάζει και θα την βρει να αποχαιρετά τους τηλεθεατές αλλά και τους επί χρόνια συνεργάτες της.

Με μια φωτογραφία από την εκπομπή και με απλά λόγια η Μενεγάκη δεν έκρυψε το άγχος της:

«Αναρωτιέμαι ... θα κοιμηθώ απόψε;», έγραψε η Ελένη και εννοείται πως δεκάδες φίλες της στο Instagram μοιράστηκαν μαζί της τις ανησυχίες τους λίγο πριν το φινάλε και τα δάκρυα που και οι ίδιες έριξαν στην προτελευταία εκπομπή.

Κι ήταν ένα μήνυμα ενός 17 χρονου κοριτσιού στα σχόλια στο Instagram που έκανε την 50χρονη παρουσιάστρια να απαντήσει φανερά συγκινημένη.

Δες το μήνυμα και την απάντηση παρακάτω