ID Catwalk: Η αλλαγή στο Bootcamp του GNTM που μας ενθουσίασε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
ID Catwalk: Η αλλαγή στο Bootcamp του GNTM που μας ενθουσίασε

Το GNTM επιστρέφει δυναμικά και ανανεωμένο

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ξεκινήσει και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τα καινούργια επεισόδια. Το GNTM 3 επιστρέφει όμως τίποτα δεν φαίνεται να είναι ίδιο με πριν. Μπορεί να μην έχουμε πια Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Έλενα Χριστοπούλου, έχουμε όμως θεά Ζενεβιέβ σε διπλό ρόλο, αλλά και Γιώργο Καράβα ως μέντορα της ομάδας των αγοριών, και όσο να πεις μια ανυπομονησία την έχουμε. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι καινούργιο για το reality μοντέλων, και τόσο πιο πολύ μεγαλώνει και η αγωνία μας για ό,τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε.

Το Greece’s Next Top Model 3 επιστρέφει φέτος με πολλές αλλαγές και ήδη έχουμε μάθει τις μισές. Η αποχώρηση των δύο παλιών συνεργατών, η προσθήκη του νέου μέντορα, αλλά και η επιλογή φέτος να μιλάμε για ένα show με αγόρια και κορίτσια, είναι ήδη super αλλαγές. Μη νομίζεις όμως πως σταματάμε εκεί. Υπάρχει ακόμη μια αλλαγή στο show και αυτή είναι στο bootcamp του Greece’s Next Top Model. Μέσα από την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου ανακοινώθηκε μια νέα καινοτομία που θα δούμε στο φετινό GNTM. Την αποκάλυψη έκανε συνεργάτιδα της εκπομπής και ιδού όλα όσα είπε.



Μέσα από την χθεσινή εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου λοιπόν, η Τζώρτζια Γεωργίου αποκάλυψε το ID Catwalk. Τώρα θα αναρωτηθείς τι ακριβώς είναι αυτό το ID και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως, γιατί δεν θέλουμε να σε αφήνουμε στα σκοτάδια. Στη φάση του bootcamp, λοιπόν, τα μοντέλα θα κάνουν ανά δεκάδες πασαρέλα μπροστά στους κριτές, οκ το είδαμε και πέρυσι κατά κάποιο τρόπο αυτό, όμως φέτος υπάρχει μια τόση δα μικρή αλλαγή. Θα επιμεληθούν από μόνοι τους το styling τους, το μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. H δοκιμασία αυτή, μάλιστα, θα κρίνει ποιοι θα περάσουν στη δεύτερη φάση του bootcamp.

Οκ, ενδιαφέρον το ακούμε και ανυπομονούμε να το δούμε κιόλας στην πράξη.