Τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη στο φινάλε της εκπομπής

Πατούλια Κατερίνα
Τα τελευταία λόγια της Ελένης Μενεγάκη στο φινάλε της εκπομπής

Και η αινιγματική ατάκα για το μέλλον της!

Ήταν μια εκπομπή γεμάτη δάκρυα. Ήταν μια εκπομπή που Ελένη Μενεγάκη συγκινήθηκε όσο ποτέ. Παλιοί συνεργάτες, άνθρωποι που μπορεί να μην έφυγαν με τον καλύτερο τρόπο από την εκπομπή της Ελένης αλλά γύρισαν για το μεγάλο αντίο.

Πολλά βιντεάκια από παλιές στιγμές με γέλια, πολλές στιγμές με τα θρυλικά σπρωξίματα της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Κατερίνα Ζαρίφη επέστρεψαν για το τελευταίο τηλεοπτικό αντίο και μαζί τους επέστρεψε και ο Μάνος Μαγιάτης και ο o Βαλεντίνο και πολλοί ακόμα συνεργάτες της παρουσιάστριας.

Ήταν μια εκπομπή με δάκρυα, με την Ελένη να λέει και να ξαναλέει πως θέλει να κλείσει η ίδια τα φώτα της εκπομπής μέσα στο στούντιο. Ήταν μια εκπομπή με ένα επικό φιλί στον Ματέο, τον Μάκη Παντζόπουλο της Ελένης, μια εκπομπή που η Ελένη είχε και τα παιδιά της εκεί και τον Άγγελο και την Μαρίνα και την Λάουρα και τη Βαλέρια.



Και η Ελένη χάρηκε και πήρε και παραπάνω τηλεοπτικό χρόνο και χάρηκε γι' αυτό και έμεινε και μία και βάλε ώρα παραπάνω για να την χαρούμε κι εμείς. Και κάπου εκεί ήρθε το φινάλε και η Μενεγάκη μετά από 29 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας και πρωταθλητισμού, μας αποχαιρετά με τα εξής λόγια.