Εβελίνα Σκίτσκο: Έχεις δει πόσο γραμμωμένο κορμί έχει πλέον;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Εβελίνα Σκίτσκο: Έχεις δει πόσο γραμμωμένο κορμί έχει πλέον;

Τι κορμί είναι αυτό;

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν στις οντισιόν του Greece’s Next Top Model γνωρίσαμε την Εβελίνα Σκίτσκο. Η Εβελίνα ξεχώρισε από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισης της στο reality μοντέλων και φυσικά ήταν και το μεγαλύτερο φαβορί για τη νίκη. Εν τέλει όμως κι επειδή τα στοιχήματα δεν βγαίνουν πάντα, η νεαρή Κύπρια έχασε τον τίτλο του GNTM στον πόντο από την Ειρήνη Καζαριάν, η οποία τα πήγε άψογα στις δοκιμασίες και κατάφερε να φύγει από το σπίτι και το πλατό νικήτρια. Η Εβελίνα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και μαμά ενός γλυκύτατου κοριτσιού.

Όταν δήλωσε συμμετοχή στο Greece’s Next Top Model, η κόρη της ήταν μόλις 7 μηνών και φυσικά ο αποχωρισμός ήταν δύσκολος. Επειδή όμως το modelling ήταν το όνειρό της έκανε αυτή τη θυσία, προκειμένου να προσφέρει μελλοντικά κάτι καλύτερο στην κορούλα της. Και πραγματικά στις δοκιμασίες τα πήγαινε περίφημα. Σπάνια είχε κακό αποτέλεσμα και κάπως έτσι κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό. Εμείς πότε πότε την χαζεύουμε στο Instagram account της και πραγματικά οι φωτογραφίες της μας αφήνουν άφωνες. Ακόμη αναρωτιόμαστε τι πήγε λάθος και δεν κέρδισε το παιχνίδι, όμως αισθανόμαστε τυχερές που τη γνωρίσαμε γιατί είναι καταπληκτική στη δουλειά της.

Φυσικά δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε και το απίστευτο κορμί της. Ένα κορμί που είδαμε στις οντισιόν του GNTM, το οποίο 7 μήνες πριν είχε φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Κουκλάρα και καλλίγραμμη, είναι τα δύο «Κ» με τα οποία χαρακτηρίζουμε την Εβελίνα και σίγουρα θα αναρωτιέσαι γιατί. Η απάντηση εύκολη! Οι αναλογίες του κορμιού της είναι φανταστικές και αν δεν μας πιστεύεις αρκεί μια ματιά στη gallery που ακολουθεί.

Θα δεις την επίπεδη κοιλιά της, και όχι απλά θα ανέβει ο υδράργυρος, αλλά θα ξεχάσεις ακόμη και το όνομά σου.