Σπόντα της Κάτιας Ζυγούλη: «Ξέρω καλά γιατί δεν με πήραν στο GNTM»

Σπόντα της Κάτιας Ζυγούλη: «Ξέρω καλά γιατί δεν με πήραν στο GNTM»

H αποκάλυψη της Κάτιας για το δοκιμαστικό στο GNTM

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του The 2night Show ήταν η Κάτια Ζυγούλη, η οποία ήταν λαλίστατη και για την ζωή της με τον Σάκη και για τα παιδιά της αλλά και για το δοκιμαστικό για το GNTM που δεν της έφερε τελικά την θέση του κριτή του ριάλιτι μοντέλων.

Μιλώντας για το πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με τον Ρουβά, το πρώην μοντέλο εξήγησε πως το πρώτο της παιδί ήταν δώρο θεού κι ύστερα ήρθε μια βροχή παιδιών τονίζοντας:

«Αυτές οι ψυχές ήθελαν να ενσαρκωθούν και διάλεξαν εμένα και τον Σάκη και ήρθαν. Ήταν σαν δώρα, "έβρεχε" παιδιά. Η Αναστασία ήρθε από μόνη της, δώρο Θεού. Σοκαριστικό, δεν στο κρύβω, καλοδεχούμενο βέβαια. Δυσκολεύτηκα να το συνειδητοποιήσω όταν έμεινα έγκυος. Ήμουν 29 αλλά ήμουν στον κόσμο μου τότε. Δούλευα πάρα πολύ και κάπου μέσα μου στενοχωριόμουν και όταν ήρθε το πρώτο παιδί, δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω ότι αυτό θα μου φέρει ένα δώρο ηρεμίας μιας... Μεγάλωσα με μια μαμά που ήταν πάντα εκεί για μας, θα μπορούσα να συνεχίσω να κάνω κι άλλα πράματα αλλά μέσα μου η καρδιά ήθελε να φροντίσω αυτό το πλασματάκι, και μετά γεμίσαμε πλασματάκια».

Η Κάτια εξήγησε και γιατί επέλεξε με τον Σάκη τα ονόματα των παιδιών της να ξεκινούν από Α!



Όσον αφορά το κεφάλαιο της ηθοποιίας, η Κάτια μίλησε για την συμμετοχή της στην ταινία Επικίνδυνες Μαγειρικές και εξήγησε πως ο Σάκης, δεν ήταν και πολύ χαρούμενος στην πρεμιέρα της ταινίας με τις ερωτικές σκηνές αλλά δεν μπορούσε να πει και πολλά μιας και η Κάτια είχε υπάρξει στην δική της θέση.

Κι επειδή το όνομα της Ζυγούλη, ήταν ανάμεσα σε εκείνα ανθρώπων του μόντελινγκ που έκαναν δοκιμαστικό για την θέση του κριτή του GNTM 3, o Γρηγόρης την ρώτησε για την εμπειρία της αυτή και η Κάτια αποκάλυψε γιατί θεωρεί πως δεν πήρε την θέση, αφήνοντας μια ωραία σπόντα για τους υπόλοιπους κριτές.



«Πήγα στο δοκιμαστικό του GNTM με μία πάρα πολύ ρομαντική διάθεση γιατί έχω την τάση να είμαι χρήσιμη και να βοηθήσω, να είμαι χρήσιμη», είπε η Κάτια και εξήγησε: