Η Adele έγινε κορμάρα και έχει μάλλον νέο φλέρτ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Adele έγινε κορμάρα και έχει μάλλον νέο φλέρτ

Το Instagram τουλάχιστον αυτό μαρτυρά

Ξέρουμε πως λατρεύεις και αγαπάς την Adele, το ίδιο κι εμείς. Η νέα της εμφάνιση μας εντυπωσίασε και η απώλεια των κιλών της ήταν κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα να δούμε. Μια άλλη Adele εμφανίστηκε μπροστά μας και δεν μπορέσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας με το αποτέλεσμά της. Οι αλλαγές ήρθαν μαζεμένες στη ζωή της, αφού το 2019 έγινε γνωστή πρώτα η είδηση για τον χωρισμό της από τον Simon Konecki έπειτα από 5 χρόνια σχέσης και τρία χρόνια έγγαμου βίου.

Λίγους μήνες αργότερα είδαμε κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες της τραγουδίστριας στην παραλία και σχεδόν δεν την αναγνωρίσαμε. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε χάσει πολλά κιλά και η εικόνα της ήταν πραγματικά τρομερή. Μετά την εκπνοή του 2019 και κατά τη διάρκεια της καραντίνας η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε πολλές φορές να βγαίνει για τη γυμναστική της, ενώ το μεγαλύτερο σοκ ήρθε στα γενέθλιά της, όταν η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία μετά από καιρό στο Instagram account της. Η φωτογραφία της προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση και αλήθεια δεν πιστεύαμε πως θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Τα σχόλια φυσικά έπεσαν βροχή στη φωτογραφία της, με πολλούς να σχολιάζουν, πως αφού άλλαξε τον άντρα (aka ο χωρισμός με τον Simon), άλλαξε και την εμφάνισή της. Και να σου πούμε κάτι; Πολύ καλά έκανε. Έκανε κάτι για τον εαυτό της και αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό, ακόμη και μετά από έναν χωρισμό. Φαίνεται όμως, πως η Adele έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του Simon στη ζωή της. Ή τουλάχιστον αυτό μαρτύρησε με κάποιο τρόπο το Instagram.

Η 32χρονη τραγουδίστρια λόγω καραντίνας ακόμη στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, πέρασε όλο το βράδυ της παρακολουθώντας την εμφάνισή της στο Glastonbury το 2016, ανεβάζοντας φυσικά φωτογραφίες στο Instagram account της. Και οποία έκπληξη. Ο Βρετανός rapper Skepta (με τον οποίο φημολογείται πως βγαίνει η Adele) έκανε ένα σχόλιο στις φωτογραφίες της, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Επιτέλους έχω τον κωδικό σου στο Instagram», κάνοντας έτσι τους fan να πιστεύουν πως ήταν εκείνος αυτός που έβγαλε τη φωτογραφία.

Αγαπημένη μας Adele τι μας κρύβεις;