Τι συνέβη στην Kourtney Kardashian και τα φρύδια της;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Τι συνέβη στην Kourtney Kardashian και τα φρύδια της;

Εμμ, όλα καλά;

Δεν θα σου κρυφτούμε, αλλά βλέποντας την Kourtney Kardashian σε αυτή τη φωτογραφία δεν καταλάβαμε και πολύ ότι πρόκειται για την reality star. Για την ακρίβεια αν δεν βλέπαμε το όνομά της στη φωτογραφία ακόμη δεν θα το πιστεύαμε. Η reality star ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram account της, αρκετά επεξεργασμένη θα λέγαμε, γιατί ναι, αποκλείεται σε αυτή τη φωτογραφία να βλέπουμε τον πραγματικό της εαυτό.

Η 41χρονη reality star ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της και ουκ ολίγες φορές την έχουμε δει να κάνει αλλοπρόσαλλα πράγματα, όμως αυτή τη φορά ξεπέρασε τον εαυτό της. Η Kourtney ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία θα παρατηρήσεις κι εσύ πως δεν έχει φρύδια. Ναι ναι καλά διαβάζεις, δεν έχει καθόλου φρύδια. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς της συνέβη, όμως δεν τη λες και καλά.

Η Kourtney Kardashian ποζάρει με ένα φούτερ και φορώντας την κουκούλα δείχνει πραγματικά άλλος άνθρωπος. Αυτό το φίλτρο την έχει παραμορφώσει εντελώς, σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις καν πως πρόκειται για τη διάσημη star. Πάντως το σίγουρο είναι ένα. Για μία ακόμη φορά έκανε τους πάντες να ασχολούνται μαζί της, και ας μην είναι μια καλλονή στη φωτογραφία. Καταβάθος ξέρουμε πως πίσω από αυτή την αλλόκοτη φωτογραφία κρύβεται η Kourtney που όλοι αγαπήσαμε.