Χριστίνα Μπόμπα: Εσύ ξέρεις την αλήθεια για το επίθετό της;

3 SHARES

Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας

Την Χριστίνα Μπόμπα τη γνωρίσαμε πριν από περίπου τρία χρόνια, στο πρώτο της ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο, όπου πήγαινε τότε να επισκεφθεί μετά από καιρό τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος βρισκόταν εκεί ήδη κάποιους μήνες για την παρουσίαση του Survivor. Αμέσως μας τράβηξε το παρουσιαστικό και ο χαρακτήρας της και στην πορεία είδαμε πως πρόκειται για μία πολύ όμορφη και γλυκύτατη ταυτόχρονα κοπέλα. Οι μήνες πέρασαν –και τα χρόνια βασικά- η σχέση της με τον Σάκη γινόταν όλο και πιο δυνατή και τον Σεπτέμβρη του 2018 (το πρώτο Σαββατοκύριακο για την ακρίβεια) Σάκης και Χριστίνα παντρεύτηκαν σε ένα πανέμορφο ξωκλήσι στη Σίφνο.

Κι ενώ ξέρουμε αρκετά χρόνια τώρα τη Χριστίνα, συνειδητοποιήσαμε πως ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε για το περίεργο -όσο να πεις- επίθετο της. Γνωρίζουμε πως κατάγεται από τη Λαμία, ωστόσο το «Μπόμπα» δεν το λες και ένα συνηθισμένο επίθετο. Η παρουσιάστρια και influencer όμως μετά από όλα αυτά τα χρόνια, αποφάσισε να μας εξηγήσει την ιστορία που κρύβει το επίθετό της.

Η Χριστίνα πριν από δύο ημέρες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εκεί μεταξύ άλλων συζήτησαν και γι’ αυτό. Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε όλη την ιστορία που κρύβεται πίσω από το επώνυμό της και δεν θα σου πούμε είμαστε αρκετά περίεργοι να μάθουμε.

Αρχικά να σου πούμε πως είναι το πραγματικό της επίθετο και δεν πρόκειται για παρατσούκλι ή ψευδώνυμο όπως έχουν αρκετοί celebrities. Ποια είναι όμως η ιστορία του;

Πάτα play στο βίντεο που ακολουθεί και δες όλα όσα είπε η Χριστίνα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

3 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ