Η Angelina Jolie βγήκε από το σπίτι της μετά από μήνες και πήρε μερικά κιλά

Η Angelina Jolie βγήκε από το σπίτι της μετά από μήνες και πήρε μερικά κιλά

Επιτέλους, είδαμε την Angelina και χαρήκαμε πολύ

Μια σπάνια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό έκανε η 45χρονη Angelina Jolie, μετά από πολλούς μήνες. Η Jolie που δεν διαθέτει social media και ακολουθεί πιστά το Lock down στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας, εντοπίστηκε από τον φακό των παπαράτσι με λευκό φόρεμα παρέα με την 11χρονη κόρη της Vivienne.

Mαμά και κόρη τήρησαν κατά γράμμα τις οδηγίες για την πρόληψη κατά του κορονοϊού φορώντας μάσκα ακόμα και έξω από το κατάστημα που επισκέφτηκαν στο Los Angeles και η Jolie φορούσε και γάντια λάτεξ.

Αυτό που χαρά παρατηρήσαμε είναι πως η Jolie με το λευκό φόρεμα που επέλεξε φαίνεται να έχει πάρει μερικά κιλά και η εικόνα της δεν είναι αποστεωμένη όπως στο παρελθόν.



Τα μπράτσα της ηθοποιού δεν ήταν αδύνατα και το πρόσωπό της, όσο μπορούσαμε να το διακρίνουμε μέσα από τη μάσκα, έδειχνε υγιές.

Τον προηγούμενο μήνα η Jolie μίλησε στο βρετανικό Harper Bazaar για την ζωή της στην καραντίνα αλλά δεν θέλησε να μιλήσει για το διαζύγιο με τον Pitt που δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

Το ζευγάρι μοιράζεται την επιμέλεια των έξι παιδιών του, του 18χρονου Maddox, του 16χρονου Pax, της 15χρονης Zahara, την 14χρονη Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox που σήμερα είναι έντεκα ετών.