Η αποκάλυψη της Meghan Markle που «καίει» τη βασιλική οικογένεια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη της Meghan Markle που «καίει» τη βασιλική οικογένεια

Νέα έγγραφα δικαστηρίου μόλις κυκλοφόρησαν και πραγματικά wow!

Δεν πιστεύουμε να πίστεψες πως θα κλείσουμε αυτή την εβδομάδα χωρίς να αναφερθούμε καθόλου στη Meghan και τον Harry; Είναι πρακτικά αδύνατο. Μέρα χωρίς Meghan-Harry είναι χαμένη μέρα. Και αυτή τη φορά μάλιστα έχουμε κάτι που «καίει» τη βασιλική οικογένεια και είναι ίσως και μια αφορμή που οδήγησε το ζευγάρι στο Megxit μια ώρα αρχύτερα; Μπορεί! Όπως ήδη θυμάσαι η δούκισσα του Sussex και ο σύζυγός της έχουν ήδη κάνει αγωγή στα βρετανικά tabloids και συγκεκριμένα στη Mail on Sunday για τον τρόπο που τους έχουν αντιμετωπίσει.

Και μπορεί η Meghan να μην κέρδισε στην πρώτη ακρόαση, νέα δικαστικά έγγραφα δημοσιοποιήθηκαν όμως από την αγωγή της Meghan Markle εναντίον της Mail on Sunday, αποκαλύπτοντας ότι ένιωθε «απροστάτευτη» από τη βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Σύμφωνα με τα έγγραφα που έλαβε το E! News, τα επίμονα δημοσιεύματα των βρετανικών tabloids για τη Meghan της προκάλεσαν «τεράστια συναισθηματική αγωνία».

«Η Meghan Markle είχε γίνει αντικείμενο μεγάλου αριθμού ψευδών και καταστροφικών άρθρων από τα βρετανικά μέσα, ειδικά από τη Mail on Sunday, τα οποία προκάλεσαν τεράστια συναισθηματική αγωνία και βλάβη στην ψυχική της υγεία», ανέφεραν τα έγγραφα. «Δεδομένου ότι οι φίλοι της δεν την είχαν ξαναδεί σε αυτήν την κατάσταση, ανησυχούσαν για την ευημερία της, ειδικά επειδή ήταν έγκυος, χωρίς προστασία από τη royal family, ενώ της είχε απαγορευτεί το να υπερασπιστεί τον εαυτό της».

Εν τω μεταξύ, τμήματα των εγγράφων του δικαστηρίου που ελήφθησαν από το Entertainment Tonight δηλώνουν ότι η απόφαση των φίλων της να μιλήσουν με το People οφειλόταν στην αγανάκτησή τους να παραμείνουν σιωπηλοί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως η Meghan έχει πολλά παράπονα από τη βασιλική οικογένεια, και δεν φαίνεται να έχει και άδικο.