Πασίγνωστος πρωταγωνιστής των Avengers χώρισε μετά από 19 χρόνια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πασίγνωστος πρωταγωνιστής των Avengers χώρισε μετά από 19 χρόνια

Πολύ στενάχωρη είδηση

Μπορεί το Endgame φεύγοντας να πήρε μαζί του τον IronMan (aka Tony Stark) και τη Black Widow (aka Natasha Romanof) όμως μας άφησε παρακαταθήκη φανταστικές ταινίες των προηγούμενων χρόνων, αλλά και νέες πολλά υποσχόμενες. Γιατί αν δεν έχει κάνει μαραθώνιο ταινίες Marvel, τότε δεν εκτιμάς το σύμπαν των υπερηρώων. Κι ενώ λοιπόν περιμένουμε την πρώτη ταινία, αυτοβιογραφία της Black Widow, ταινία που δεν είδαμε όταν έπρεπε λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και τον χωρισμό ενός πασίγνωστου ηθοποιού και πρωταγωνιστή των ταινιών.

Έπειτα από δεκαεννέα (19) ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου, ο ηθοποιός και η σύζυγός του Jennifer Grey, αποφάσισαν να χωρίσουν. Καμία έχθρα και κανένας θυμός. Αυτό τουλάχιστον εκλάβαμε από τις αναρτήσεις τους στα social media. Τόσο ο 58χρονος πρωταγωνιστής, όσο και η 60χρονη επίσης ηθοποιός σύζυγός του ανακοίνωσαν στα social media την απόφασή τους, σκορπίζοντας «θλίψη» στους fans τους.

«Μετά από 19 χρόνια μαζί, χωρίσαμε τον Ιανουάριο, γνωρίζοντας ότι θα είμαστε πάντα μια οικογένεια που αγαπά, εκτιμά και φροντίζει ο ένας τον άλλον. Πήραμε πρόσφατα τη δύσκολη απόφαση για διαζύγιο, αλλά παραμένουμε κοντά ο ένας στον άλλον και είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τη ζωή που μοιραστήκαμε και για την υπέροχη κόρη που έχουμε μεγαλώσει», έγραψε το ζευγάρι στην κοινή τους δήλωση, και πρόσθεσαν και οι δύο, «Υ.Γ: κλαίμε εντελώς καθώς το δημοσιεύουμε αυτό».

Ο λόγος για τον Clark Gregg (aka Agent Phil Coulson) και τη σύζυγό του Jennifer Grey την οποία πιθανότατα θυμάσαι μέσα από το Dirty Dancing που γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2000 και παντρεύτηκαν στην παραλία του Martha’s Vineyard (νησί στη Μασαχουσέτη) τον Ιούλιο του 2001. Η 18χρονη κόρη τους Stella γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2001. Η 60χρονη ηθοποιός ανέβασε στο account της ένα γλυκό μήνυμα για τον Clark στην γιορτή του πατέρα τον Ιούνιο, ενώ ήταν όλοι μαζί στην αποφοίτηση της Stella.