Είδαμε την Κέισι με το πιο καυτό μπικίνι και το κορμί της δεν υπάρχει

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Είδαμε την Κέισι με το πιο καυτό μπικίνι και το κορμί της δεν υπάρχει

Τι σώμα είναι αυτό;

Η Κέισι ήταν ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στη δεύτερη σεζόν του Greece’s Next Top Model και που ξεχωρίσαμε από τα πρώτα κιόλας λεπτά που εμφανίστηκε στην οντισιόν. Η Κασσιανή ή αλλιώς Κέισι όπως τη φωνάζει η μαμά της και όπως έγινε ευρέως γνωστή δίχασε αρχικά τους κριτές με την εμφάνισή της, όμως εν τέλει κατόρθωσε να τους πείσει να της δώσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για το Bootcamp. Η 24χρονη πέρασε όχι μόνο από τις οντισιόν, αλλά και από τις δύο φάσεις του Bootcamp κερδίζοντας επάξια μια θέση στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Η Θεσσαλονικιά μελαχρινή καλλονή μας απέδειξε πως η επιλογή της δεν ήταν άδικη και πως το ήθελε όλο αυτό από την πρώτη στιγμή. Στις φωτογραφίσεις «κατηγορήθηκε» αρκετές φορές για το sexiness που έβγαζε, αλλά τι να κάνουμε; Η κοπέλα το έχει έμφυτο, πως να κρύψει τη φύση της. Αυτός ήταν και ένας λόγος που συχνά ερχόταν σε «κόντρα» με τους κριτές, ωστόσο το δούλεψε και στην πορεία μας απέδειξε πως από το Greece’s Next Top Model μόνο νικήτρια θα μπορούσε να φύγει. Κι έφτασε πολύ κοντά στην πηγή είναι η αλήθεια, αν σκεφτείς πως εν τέλει τερμάτισε δεύτερη.

Η Κέισι εξακολουθεί να ακολουθεί τον χώρο και να δουλεύει ως μοντέλο, όμως αυτές τις τελευταίες φωτογραφίες της πρέπει να τις δεις. Βασικά αν πιστεύεις πως μπορείς να αντέξεις την αφόρητη ζέστη και το sexiness της Κέισι, τότε μπορείς να δεις τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί. Η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει με ένα super hot μπικίνι και οι αναλογίες της πραγματικά είναι τρομερές.

Την κοιτάζουμε και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με το κορμί της. Είναι απλά κορμάρα και κούκλα.