Η τρυφερή αφιέρωση του Ρουβά στη Ζυγούλη για την επέτειο με αδημοσίευτες φώτος

Η τρυφερή αφιέρωση του Ρουβά στη Ζυγούλη για την επέτειο με αδημοσίευτες φώτος

Τα γενέθλιά της είχε η Ζυγούλη

Αυτή η γιορτή ήταν διπλή για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη. Γεννημένη στις 3 Ιούλη του 1978, η Κάτια γνώρισε τον έρωτα της ζωής της το 2003 και σύντομα έγιναν ζευγάρι. Μετά την απόκτηση τεσσάρων παιδιών, Σάκης και Κάτια παντρεύτηκαν ανήμερα στα γενέθλιά της, στις 3 Ιουλίου του 2017.

Ο Σάκης θέλησε να δείξει την βαθιά αγάπη που τρέφει για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του με μια τρυφερή αφιέρωση στο Instagram την οποία και συνόδεψε με μια σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi», έγραψε ο Σάκης σε ένα Post που έλαβε πάνω από 55 χιλιάδες Likes.

Ο γάμος του ζευγαριού το 2017 είχε συγκεντρώσει τα φώτα των παπαράτσι μιας και οι προσκεκλημένοι ήταν πολλοί και διάσημοι. Το ζευγάρι είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας πριν τις 9 το βράδυ της ημέρας Δευτέρας στην Εκάλη μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και τέσσερα παιδιά.

Ο γάμος έγινε,ανήμερα των γενεθλίων του μοντέλου, στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που ήταν και οι κουμπάροι.

Μετά την τελετή, ακολούθησε η καθιερωμένη γαμήλια δεξίωση, η οποία ξεκίνησε με δείπνο, όπου το ζευγάρι ζήτησε ευγενικά και με έναν πρωτότυπο τρόπο από τους καλεσμένους να μην ανέβουν φωτογραφίες στα social media. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη μπήκαν στο χώρο της δεξίωσης υπό την συνοδεία Κερκυραίων κανταδόρων, οι οποίοι ντυμένοι με παραδοσιακές στολές του νησιού τραγούδησαν για το γάμο.

Δες το ποστ του Σάκη παρακάτω.