Η Khloe Kardashian απάντησε στις φήμες επανασύνδεσης με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Khloe Kardashian απάντησε στις φήμες επανασύνδεσης με τον πιο απροσδόκητο τρόπο

Το περιμέναμε καταβάθος

Η Khloe Kardashian την προηγούμενη εβδομάδα είχε τα γενέθλιά της, όμως εκτός από το super glamorous πάρτι της, αυτό που έκλεψε την παράσταση και δημιούργησε άπειρα σχόλια ήταν το τεράστιο δαχτυλίδι που φορούσε στο χέρι της η reality star που αυτόματα έκανε τους πάντες να πιστεύουν πως η επανασύνδεση με τον Tristan Thompson είναι πιο κοντά απ’ όσο πιστεύουμε. Βέβαια με τέτοιο δαχτυλίδι κι εμάς εκεί θα πήγαινε το μυαλό μας. Για την ακρίβεια όχι μόνο σε επανασύνδεση, αλλά και σε αρραβώνα.

Ωστόσο όσο αυτές οι φήμες περιστρέφονται στο διαδίκτυο και κάνουν τον γύρο του κόσμου εμείς θυμόμαστε το σκάνδαλο της απιστίας, το οποίο μάλιστα ήταν διπλό, αφού έγινε όχι μία αλλά δύο φορές και την δεύτερη με πολύ κοντινό της πρόσωπο. Και αναρωτιόμαστε εμείς τώρα, μετά από όλα αυτά πως είναι δυνατόν να σκέφτεται έστω και λίγο την επανασύνδεση; Ευτυχώς όμως η reality star δεν άφησε και πολύ τις φήμες αυτές να αιωρούνται αριστερά δεξιά και τις διέψευσε όσο πιο άμεσα μπορούσε.

Με τέσσερα διαφορετικά tweets διέψευσε η Khloe όλα αυτά που ακούγονται παρά το γεγονός πως δεν χρειάστηκε καν να αναφερθεί σε καταστάσεις και ονόματα. Και τα 4 tweets ήταν όσο εύστοχα έπρεπε για να καταλάβουν όλοι για πιο πράγμα μιλάει. Πάντως το ένα από αυτά ήταν ίσως το πιο εύστοχο από όλα αφού έγραψε πως η καραντίνα μας έχει τρελάνει όλους. Και σε ρωτάμε άδικο έχει το κορίτσι; Όχι!

Δεν έχει κανένας με τι να ασχοληθεί και προσπαθεί από κάπου να πιαστεί. Ε και το δαχτυλίδι της Khloe ήταν ιδανική περίπτωση αυτή τη στιγμή. Μπορείς πάντως να ηρεμήσεις γιατί δεν υπάρχει ούτε επανασύνδεση, ούτε αρραβώνας.