Δέσποινα Βανδή:5 φορές που το αρετουσάριστο κορμί της έκανε χαμό στα social

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δέσποινα Βανδή:5 φορές που το αρετουσάριστο κορμί της έκανε χαμό στα social

Νιώθεις κι εσύ λίγη ζέστη;

 

Η Δέσποινα Βανδή είναι η ζώντανη απόδειξη στο όταν θέλεις κάτι μπορείς να το κάνεις, ακόμη και όταν όλα γύρω σου συνωμοτούν για το αντίθετο. Η καραντίνα ας πούμε δεν ήταν και η καλύτερη περίοδος που θα μπορούσαμε ποτέ να βιώσουμε, όμως αρκετοί άνθρωποι σε αυτή εμπνεύστηκαν, τα βρήκαν με τον εαυτό τους, γυμνάστηκαν και σήμερα απολαμβάνουν τα αποτελέσματα. Μία από αυτές που ακολούθησε τον δρόμο αυτό ήταν και η Δέσποινα Βανδή, η οποία στην καραντίνα είχε δύο εναλλακτικές να ασχοληθεί. Τη γυμναστική και την μαγειρική.

Μας έφτιαξε φανταστικά πράγματα στη διάρκεια αυτής της φάσης, όμως από ότι φαίνεται η ίδια δεν τα έτρωγε, γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το σώμα. Η τραγουδίστρια έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην καραντίνα και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στο Instagram account της. Ναι, η 50χρονη τραγουδίστρια είναι απλά καλλονή και δεν γίνεται να μην το έχεις παρατηρήσει.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram account της κάθε τόσο, είναι πραγματικά μία και μία και θεωρούμε απίθανο, αλλά και αδύνατο να μην έχεις παρατηρήσει έστω μια φορά το καλλίγραμμο κορμί της.

Η τραγουδίστρια την ίδρωσε τη φανέλα στη διάρκεια της καραντίνας, και τώρα απολαμβάνει τους κόπους της και το αποτέλεσμα της, αφήνοντας μας παράλληλα με το στόμα ανοιχτό. Ανεβάζει πολλές φωτογραφίες της κάθε τόσο με μαγιό, φορέματα κλπ, όμως εμείς θέλουμε να δώσεις βάση σε αυτές τις 5 εντελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της, και να αναφωνήσεις μαζί μας λέγοντας το πόσο θεά είναι.

Το μυστικό της ξέρουμε πια ποιο είναι, οπότε μας λείπει ένα τόσο δα έναυσμα για να βρούμε κι εμείς τον καλύτερο εαυτό μας.DPG Network